2777
2789
عنوان

مقاومت در برابر غذا

1663 بازدید | 270 پست

واقعا چیکار کنم؟؟؟

تایم باشگاه را هم بیشتر کردم ولی همچنان دارم اضافه وزن میگیرم...

بعد یه عمر زندگی مجردی و غذا های مزخرف الان افتادم تو دیگ حلیم

واقعا کنترل سخته

یه چیزی بگین بخورم بسوزونه...

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

به هدفت فکر کن کلی اراده می گیری و اینکه چیزای حجیم ولی کم کالری انتخاب کن و سعی کن چیزایی بخوری که باعث ترشح انسولین نشه چون اینجوری بدن وارد فاز چربی سوزی میشه درواقع باید قند و کربوهیدرات نخوری یا فقط یک وعده اونم برای ناهار بخوری سعی کن صبحانه و شام اصلا نان و برنج نخوری تخم مرغ یا گوشت یا مرغ خالی بخور 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این به بعد با برنامه ی من برید جلو و هر روز به هدف تون نزدیک تر شید ، خرج هم نداره وقت هم نمیخواد ...

نه من نهایت یک کیلو اضافه داشته باشم

فقط از آینده ی پر خوری میترسم

نه من نهایت یک کیلو اضافه داشته باشمفقط از آینده ی پر خوری میترسم

نترس از تغذیه نمیخواد کم کنی ورزش رو فقط ادامه بده ، یا غذاهای که دوست نداری رو تو وعده ی غذایی بزار قول میدم از دیدن غذا و بعدش خوردنش چند کیلو کم کنی

سعی کن میان وعده حتما بخوری ولی میوه یا سبزیجات یا آجیل به مقدار خیلی کم بخور شیرینی‌جات مصنوعی نخور مثل کیک و کلوچه و اینا نوشابه و دلستر و انرژی زا را کلا حذف یا خیلی خیلی کم استفاده کن صبحانه حتما بخور که کمتر ریزه خواری کنی چایی هم کم کن به خاطر قندش 

سعی کن میان وعده حتما بخوری ولی میوه یا سبزیجات یا آجیل به مقدار خیلی کم بخور شیرینی‌جات مصنوعی نخور ...

درسته 👌