به هدفت فکر کن کلی اراده می گیری و اینکه چیزای حجیم ولی کم کالری انتخاب کن و سعی کن چیزایی بخوری که باعث ترشح انسولین نشه چون اینجوری بدن وارد فاز چربی سوزی میشه درواقع باید قند و کربوهیدرات نخوری یا فقط یک وعده اونم برای ناهار بخوری سعی کن صبحانه و شام اصلا نان و برنج نخوری تخم مرغ یا گوشت یا مرغ خالی بخور
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه من نهایت یک کیلو اضافه داشته باشمفقط از آینده ی پر خوری میترسم
نترس از تغذیه نمیخواد کم کنی ورزش رو فقط ادامه بده ، یا غذاهای که دوست نداری رو تو وعده ی غذایی بزار قول میدم از دیدن غذا و بعدش خوردنش چند کیلو کم کنی
سعی کن میان وعده حتما بخوری ولی میوه یا سبزیجات یا آجیل به مقدار خیلی کم بخور شیرینیجات مصنوعی نخور مثل کیک و کلوچه و اینا نوشابه و دلستر و انرژی زا را کلا حذف یا خیلی خیلی کم استفاده کن صبحانه حتما بخور که کمتر ریزه خواری کنی چایی هم کم کن به خاطر قندش