2777
2789

بچه ها بیاین تجربه های سممون رو به اشتراک بزاریم😂

مثلا من اینکه طرف از شدت نخوردن و کم خوردن کارش رسیده به سرم

اینم بگم دو جا کار میکنه و خیلی پول و پس انداز داره😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خالم بهم کادو ازدواج داد بعد سر تولد پسرش گفت همون مقدار برگردونا زیاد نه😂

زندایی منم عروسی داداشم اومد 

یه ماه بعد تولد گرفت واسه دختر ۷ سالشه 

گفت کادو دادن عروسی ببینم چی کار میکنن هنوز مونده تا عروسی دختره 

چند سال پیش یه پیرمردی تو محله ما مغازه میوه فروشی داشت وقتی میرفتی ازش خیار بخری مثلا یک کیلو میخواستی یه دونه میزاشت از یک. کیلو بیشتر میشد برش میداشت کمتر میشد نصفش میکرد که درست بشه

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را... 

طرف خونه داره و یه خونه هم اجاره داده خودش و شوهرش تنها هستن حقوق  هم می گیره صبحونه رو ساعت ۱۲ در حد یه تکه نون خشک می خوره ناهار رو نمی خوره و یه روز در میون شام درست می کنه و بقیه اش رو میزاره برای فردا شب که بزور سیر میشن

از بس غذا نخورده تمام صورتش جمع شده و ت هم رفته

تولد بود میخواست کادو بده یه تراول ۱۰۰ تومنی داد گفت ۵۰ تومن پس بدید 😂😂😂😂😂

هنوز یادش میفتم دوست دارم اسید بخورم 😂😂😂😂

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

حالا خسیس بودن که الان حضور ذهن ندارم 

ولی در مورد تعارف کردن 

همه تعارف کردن بد می‌دونن ولی تا وقتی که تو ایرانن

من اوایل که مهاجرت کرد بودم یک همخونه فرانسوی داشتم 

یه روز دوستش آمده بود دنبالش بعد وقت نهار بود 

دوستش آمد گفت از صبح هیچی نخوردم گشنمه

بعد این همخونم نشست روبه روش نگارش خورد حتی کوچکترین تعاریف هم نکرد واقعا برام وحشتناک بود که اینقدر تعارف نکردن دیگه بیشعوری 

بعد خودم از غذا خودم بهش دادم 

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

چند سال پیش یه پیرمردی تو محله ما مغازه میوه فروشی داشت وقتی میرفتی ازش خیار بخری مثلا یک کیلو میخوا ...

اون وقت اون نصف اضافیه رو شیاف میکرد تو خودش ؟

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)