2777
2789

یه دکتر بسیاااااار معروف به من گفت زخم داری و کلی منو ترسوند و یه مبلغ زیادی گفت برای درمانش و گفت حتما باید بیای پیش خودم.

من شک کردم...پیش ۲ تا دکتر زنان دیگه هم رفتم و معاینم کردن و گفتن هییییییچ زخم و حتی ذره ای عفونت دیده نمیشه!!

واسه همین انجامش ندادم تا حالا

ولی بنظرم شما هم پیش یه نفر دیگه معاینه شو و بهش نگو دکتر قبلیت همچین حرفی زده

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

اوزون تراپی چیه؟؟

من چند سال پیش رفتم پیش ی ماما تا پنج جلسه هر هفته یک کرم میزد برام می‌گفت ساخت خودشه ولی خوب شدم الان چند سال میگذره باز زخم دارم هر چی هم از اون کرم واژنا استفاده میکنم خوب نمیشم 

نمی‌دونم باز برم پیش این ماما یا ن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دکتر بسیاااااار معروف به من گفت زخم داری و کلی منو ترسوند و یه مبلغ زیادی گفت برای درمانش و گفت ح ...

من پیش سه تا دکتر رفتم. زخم داشتم عکسم گرفتن نشونم دادن

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱
اوزون تراپی چیه؟؟من چند سال پیش رفتم پیش ی ماما تا پنج جلسه هر هفته یک کرم میزد برام می‌گفت ساخت خود ...

دکترم میگه یجورایی با نوره. لیزر مانند

همون لیزر منم موندم چ کنم خوب هم نشه کلی مشکل درست می‌کنه معلوم هم نیس از کجا میاد اصلا

من زخمم خیلی کهنه بوده ۲ بار  دارو استفاده کردم خوب نشده. 

میخام دوهفته دیگ برم واسه جلسه اول اوزون تراپی. اگ عجله نداری یه ماه صبر کن من برم انجام بدم میام نتیجشو بهت میگم

من زخمم خیلی کهنه بوده ۲ بار دارو استفاده کردم خوب نشده. میخام دوهفته دیگ برم واسه جلسه اول اوزون ت ...

من ازدواج دومم 

الان فعلا نشون می‌خوام قبل عقد درمان شم که بعد اون مشکل نداشته باشم که خدا بخواد میوفته بعد ماه صفر

پس صبر میکنم ولی رفتی جواب گرفتی خبرم کن حتما

من ازدواج دومم الان فعلا نشون می‌خوام قبل عقد درمان شم که بعد اون مشکل نداشته باشم که خدا بخواد میوف ...

سلام خوبی؟ من امروز جلسه اولمو رفتم تو همین جلسه ام زخممو یکم جمع کرد خونریزی ام ندارم. حالا جلسه ی اخرم بهت میگم نتیجشو

سلام من تازه جلسه اولمو رفتم یک ماه دیگه نتیجش مشخص میشه ولی برای جلسه ی اول خوب بود

چه جوری بود درد داشت؟؟من یه زخم کوچیک قدیمی دارم خونریزی اینا ندارم میترسم انجام بدم کلی هم هزینه کنم اثر نداشته باشه از دردشم میترسم🤦🏻‍♀️