2777
2789
عنوان

حیوونا‌ زندگیشون از ما بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 26 پست
بهترین کار همینه، اون بچه مگه چه گناهی کرده که ما بخوایم به خاطر تنها نموندن توی پیری به دنیا بیاریم ...

اینجاش دردناکه‌ برام که مامانم جوون و تحصیلکرده است  و طرز فکرش انقدر سنتیه‌ 

همیشه انگار از دو تا سیاره متفاوت بودیم هیچکدوم درک نمی‌کنیم همدیگه رو 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

با وجود اینهمه سختی هیچ وقت دلم نمیاد به خانواده ام این طوری بگم مگه چندسال پیش میدونستن اینطوری میش ...

خب تو نگو مگه مجبورت کردم 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجاش دردناکه‌ برام که مامانم جوون و تحصیلکرده است و طرز فکرش انقدر سنتیه‌ همیشه انگار از دو تا سی ...

مامان منم همینطوره. گاهی اوقات باورم نمیشه که دانشگاه رفته و آدم تحصیلکرده ایه

توی بحث کردن باهاش هیچ وقت به نتیجه نمیرسم

دیگه بی خیالش شدم و سعی میکنم راجب این مسائل زیاد باهاش صحبت نکنم چون میدونم هیچ فایده ای نداره 

حق داری عزیزم دلم برای بچه‌هام می سوزه ما سه روز آب نداشتیم کولر نمی تونستیم روشن کنیم هوا هم گرم پخ ...

منه آدم گنده اشکم در اومده فکر کن بچه‌ها چقدر سختشونه خصوصا نوزادا که حتی زبون اعتراض کردن هم ندارن

مامان منم همینطوره. گاهی اوقات باورم نمیشه که دانشگاه رفته و آدم تحصیلکرده ایهتوی بحث کردن باهاش هیچ ...

عین آب تو هاون کوبیدنه

خب تو نگو مگه مجبورت کردم

هیچ وقت نخواهم گفت 

خداروشکر مامانم اصلا تحصیلات عالیه نداره ولی من رو خیلی قدردان بزرگ کرده

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

مال ما هم روزا یا قطعه یا انقد فشارش کمه که اصلا نمیشه ازش استفاده کرد بلانسبت فشارش از جیش هم کم تر ...

ظرف آدم نشسته میمونه لباس شستن صورت دستشویی 

حتی کولرمونم ابیه خب مردم چه غلطی بکنن نه آب داریم نه برق داریم نه اینترنت درست حسابی داریم

ظرف آدم نشسته میمونه لباس شستن صورت دستشویی حتی کولرمونم ابیه خب مردم چه غلطی بکنن نه آب داریم نه بر ...

دقیقا 

ما هم کولرمون آبیه اصن نمیشه روشنش کرد انگار سشوار روشنه کردی انقد بی تاثیره چون آب بهش نمی‌رسه

من همش نصف شب ظرف و لباس می‌شورم و غذای روز بعد رو درست میکنم دیگه خسته شدم دلم میخواد شبا بخوابم 

اگه شب بخوابم صبح پاشم آب نیست  صورتمو بشورم چه برسه ظرف و لباس و غذا 

دقیقا ما هم کولرمون آبیه اصن نمیشه روشنش کرد انگار سشوار روشنه کردی انقد بی تاثیره چون آب بهش نمی‌رس ...

دقیقا حق با شماست 

حتی وقتی آبم برمیگرده تا یک ساعت اول همش گل آلوده 

معلوم نیست چرا انقد کثیفه

دقیقا حق با شماست حتی وقتی آبم برمیگرده تا یک ساعت اول همش گل آلوده معلوم نیست چرا انقد کثیفه

آب ما سفیده از وقتی فشار آب ها کم شدن 

انگار شیر میاد از لوله

معلوم نیست چه بلایی سرشون آوردن 

ما که امروز از صبح برق می رفت دو ساعت ، یک ساعت برق داشتیم دوباره می رفت ،سه بار برقامون رفته دروغ هم می گن برقا خراب ، خاک که نگم تو حلقمونه ، ما که به دنیا اومدیم پدر ومادرمون چندان یواد اینو نداشتن که بچه نیارن ، وضعیت مثل این چند سال اخیر خراب نبوده ،متاسفم برای نسل امروز که این وًضیت داغون می بینن بازم می خوان باردار بشن ، بی برقی به درک ،  این خاکی که بچه ها دارن تنفس می کنن معلوم نیست بزرگ بشن چه بلایی سر این ریه ها نیاد 😢

ما که امروز از صبح برق می رفت دو ساعت ، یک ساعت برق داشتیم دوباره می رفت ،سه بار برقامون رفته دروغ ه ...

من پدر و مادرم جوون و تحصیلکرده ان‌ انتظار داشتم حداقل درک کنن‌ منو 

حالا دنیا آوردنم که هیچی دیگه کاریه که شده 

۱۹.۲۰ سال پیش خب شرایط اینطور نبوده تا حدودی میتونم حق بدم بگم اونا که خبر نداشتن اینطور میشه 

ولی مامانم مدام میگه بچه بیار انگار می‌خوان بهش جایزه نوبل بدن 

این مسئله خصوصی که هست هیچ اصن نمی‌دونم چرا حالا که دخالت می‌کنه یکم فکر نمیکنه که گرونی و بی برقی و بی آبی و به قول شما هوای آلوده چقدر زندگی رو سخت کردن و ما خودمون به زور زنده ایم  

آره واقعا عجیبه که چرا نسل جدید هنوزم با این شرایط بچه دار میشن حتی خیلی پولدار هم باشیم بازم برق و آب و هوای تمیز  نداریم که نیاز اولیه هممونه