2777
2789
عنوان

حیوونا‌ زندگیشون از ما بهتره

282 بازدید | 26 پست

اول برق رو قطع میکردن الان علاوه بر اون آب هم نیست 

از بیرون اومدیم داریم تو گرما و تاریکی و بی آبی هلاک میشیم 

پشه‌های بی پدر هم تیکه تیکمون کردن 

اصن نمی‌دونم منو چرا به دنیا آوردن کاش زن و شوهر قبل اینکه یه آدم رو به وجود بیارن یکم به شرایط محیط زندگیشون دقت کنن  

الان خوشحالن ما‌ها رو آوردن تو این فلاکت ؟ 🥲🚶

انگار ازدواج فقط جفت گیریه‌ 

تو جایی که ما ساده‌ترین نیازهامون رو نداریم چرا بچه میارین

اعصابم انقد داغونه انقد فشار رومه که توان اینو دارم خودمو بکشم الان 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالبه وقتی به این وضعیت اعتراض می کنیم گذشته شون رو یادآوری می کنن

آخه یکی نیست بگه زن عاقل، مرد عاقل، تو که میدونستی همه چی انقد رو به داغون شدنه برا چی تصمیم گرفتی بچه بیاری!

من امروز از باشگاه خیس عرق اومدم( دقیقا اون تایم که شروع کلاسه برقا میره تا سه ساعت وضعیت همینه) بعد ...

حتی یه قطره آب هم نیست

حالم داره از خودم بهم میخوره نه میتونم صورتمو بشورم نه حتی یه لیوان آب برا خوردن هس

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

قطعی نتم هست ،جدیدا ایرانسل و همرا اول هر‌روز دو ساعتی رو قطعی دارن

این یکی رو تجربه نکردیم فعلا

وای اینجا شو زن و شوهر قبلش به شرایط محیطی فکر کنن بعد بچه دار بشن 🤣🤣🤣🤣🤣

تو خودت هم ازدواج کنی شرایط اقلیمی و آب و هوا رو میسنجی.این جوری که خودت یه عمری حسرت بچه رو میخوری که....

با وجود اینهمه سختی هیچ وقت دلم نمیاد به خانواده ام این طوری بگم 

مگه چندسال پیش میدونستن اینطوری میشه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

من از کلاس تکواندو قشنکه کوفتههههه تو آفتاب برگشتم خونه 

بعد که اومدم میبینم نه آب هست نه برق 

حالا برقه 2 ساعت میره 

ما ابمون تا کل روز قطع بود 

دیگه حالم داشت بهم میخورد نه آب خوردن داشتیم نه میتونستم برم حموم

جالبه وقتی به این وضعیت اعتراض می کنیم گذشته شون رو یادآوری می کننآخه یکی نیست بگه زن عاقل، مرد عاقل ...

بعد مامان من گیر میده به من که بچه بیار منم خیلی رک هربار جوابشو میدم اما نمی‌دونم چرا کوتاه نمیاد 

خستم کرده 

هم اینکه تو یه مسئله شخصی داره دخالت می‌کنه هم انگار تو یه دنیای دیگه زندگی میکنه

خودش سه تا آدمو بدبخت کرده میخواد منم بدبخت به این دنیا اضافه کنم

من که خودمو بدبخت میبینم وقتی حتی آب برا خوردن ندارم نمیتونم اسم خودمو خوشبخت بزارم 

یه جایی باید زنجیره رنج قطع بشه منم قطعش میکنم

حق داری عزیزم دلم برای بچه‌هام می سوزه ما سه روز آب نداشتیم کولر نمی تونستیم روشن کنیم هوا هم گرم پختیم

سلام رفقا من یه زنم مثل خیلیای دیگه اینجا اومدم که یکم از اون چیزهایی که زندگی بهم یاد داده باهاتون دردل کنم.

من از کلاس تکواندو قشنکه کوفتههههه تو آفتاب برگشتم خونه بعد که اومدم میبینم نه آب هست نه برق حالا بر ...

مال ما هم روزا یا قطعه یا انقد فشارش کمه که اصلا نمیشه ازش استفاده کرد 

بلانسبت فشارش از جیش هم کم تره

نصف شب باید کارامو انجام بدم تمام بدنم داغون شده از شب نخوابی

بعد مامان من گیر میده به من که بچه بیار منم خیلی رک هربار جوابشو میدم اما نمی‌دونم چرا کوتاه نمیاد خ ...

بهترین کار همینه، اون بچه مگه چه گناهی کرده که ما بخوایم به خاطر تنها نموندن توی پیری به دنیا بیاریمش!  

بهترین لطف در حق اون بچه اینه که هرگز به دنیا نیاد.

من یکی به هیچ عنوان نمیتونم یه موجودی رو بوجود بیارم که هیچ آینده ای در انتظارش نیست.

متاسفانه پدر و مادر هامون هرگز چنین چیزی رو درک نمیکنن.

وای اینجا شو زن و شوهر قبلش به شرایط محیطی فکر کنن بعد بچه دار بشن 🤣🤣🤣🤣🤣تو خودت هم ازدواج کنی ش ...

من متاهلم و از اول تصمیم گرفتم هیچوقت بچه دار نشم 

و این مسئله چیزی نیست که بابتش حسرت بخورم 

حالا خون سلطنتی دارم انگار که بچه نیارم حیف میشم 

شرایط محیط منظور هوا و باد و بارون و کوفت نیست شرایط کشور منظورمه

از اول مشخص بوده که وضعیت چطوریه