2777
2789
عنوان

شوهرم خرجم نمیکنه

149 بازدید | 12 پست

شوهرم سال سومه بازم بهم کادو نداد قبل از تولدم گفت بریم لباس اینا بخریم الان ۲ میلیون داده میگه کادو تولدت بریم لباس بخریم فکر کنم فقط بتونم یه شلوار بخرم اونم چون شلوارم اندازم نیست قبل از ازدواج حراقل ماهی یکبار خرید لباس میکردم  پولم بهم خیلی کم میده کلاهم موقع خرید نظر میده میگه فلان جیز بیخوده نخر اخه جرات ندارم بگم بتوچه که بیخوده  دو قرون دادی دیگه دخالت نکن از نظر تو همه چیز بیخوده فقطم باید لال باشم که دعوا نشه یه وقت خدایا منو بکش من خسته شدم دیگه نمیکشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وضعش چطوره

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

۲ تا راه کار داره

یا پول نداره

یا پول داره

که نظر دومی اکه باشه که باید کمی سلیطه شی

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

باید از همون اول مث وحشیا باشی تا دیگع جرعت نکنن

نه دیگه الان باخت دادم تو زندگی گیر افتادم حرفم نباید بزنم چون انقدر دعوا کردیم که دیگه پدر مادرم تحمل استرسشو ندارن

وقتی تا حرف میزنم خون به پا میشه چطوری حرف بزنم ،اگه تازه یه دفعه اینایی که نوشتم رو پیدا کنه بخونه ...

یعنی چی خون بپا میشه چرا از بحث میترسی شما منطقی بگو بذار دعوا بشه تو ارامشتو حفظ کن اگه باز نفعمید توام یکم سلیطه شو تاکی قراره اینجوری ادامه بذی