2777
2789
عنوان

خانم های مستغل و مجرد یا دیر ازدواج کرده بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۲۳ سالگی ازدواج کردم اگ ب عقب برگردم بازم همین سن ازدواج میکنم چ بسا زودتر

میتونی هم ازدواج کنی هم پیشرفت کنی

من خودم هر چی بزرگتر میشدم سخت سلیقه تر میشدم 

البته اینا همه نظر شخصیِ هر جور خودت دوس داری عزیزم 

اگه پسر خوب با شرایط مناسب میاد رد نکن آشنا شو باش 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

خب جسارتا الان چتدسالتونه . شاغل هستید یا نه .چون از همین خانواده ام میترسوننم

دختر اشنای ما رشته شما رو خوند متولد ۷۷ارشد هم گرفت ازدواجم کرد تو یک شرکت خوبم رفت سرکار ازدواج و درس و کار مانع هم نیستن 

توقع رنج است 

خب اگر مورد خوبی اومد که از تحصیل و شغل تو حمایت می‌کرد چرا قبول نکنی؟اینطوری انگیزه ات هم میره بالا ...

خیلی میترسم از محدودیت و برای همین اصلا کسی رو تاحالا قبول نکردم حضوری بیاد . همه رو رد میکنم همینجوری پشت تلفنی . و اینکه واقعا ازین مردای حامی خیلی خیلی کم هستن تو جامعه برای همینم نمیتونم خیلی به این اکتفا کنم

اگه موردای خوبی داری فرصت بده آشنا بشین شاید حتی خود اون فرد مشوقت شد که درس بخونی و بری سرکارتازه ب ...

خب اخه واقعا همچین مردایی وجود دارن؟؟؟ 

اکثر مردایی که دیدم اصلااا اینجوری نبودن و اکثرا استثنا هستن اینا .

خیلی میترسم از محدودیت و برای همین اصلا کسی رو تاحالا قبول نکردم حضوری بیاد . همه رو رد میکنم همینجو ...

اشباه میکنید

اجازه بدین حضوری بیان صحبت کنید

خودم دانشجوام.چندتا از همکلاسی هام ازدواج کردن،هم درس شون عالیه هم کار میکنن هم به زندگی شون میرسن

بنظرم وقتی الآن موردهای خوبی برات میاد بعد شاغل شدن هم میاد ولی اطرافیان من خیلی‌هاشون بعد از ازدواج شاغل شدن. بنظرم اگه مورد خوبی بود ازدواج کن و خودت رو محدود به این نکن که حتما اول شاغل شی بعد ازدواج کنی چون اینا اصلا تضادی با هم ندارن. اونی که نخواد شاغل باشی اگه شاغل باشی هم بعد ازدواج خونه‌نشینت می‌کنه. 

بله من مستقل شدن ویه ازدواج از روی عقل خیلی برام مهم بود‌همیشه هم به دخترم میگم باید قوی ومستقل باشی ...

پس واقعا خواستگار ها سطح پایین تر نمیشن ؟ 

خداروشکر یکی حداقل مثل خودم دیدم .

واقعا میترسم از این چیزا..

منم ۲۴ سالگی نامزد کردم درسم که تموم شد وکارمون اوکی شد ۲۶ سالگی رفتیم سرخونه زندگی مون..اگر میخواست ...

من همون ۲۳ هم عقد کردم رفتیم خونمون😂

کلا یارو باید به درد بخوره بعد آدم بله بگه

سن خیلی مسئله نیس

چون مثلا تو ۲۲ بخوای زن یه پلشت بشی،تو ۳۰ باز پلشته وضع مالیش بهتر شده حداقل

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

من ۲۳ سالگی ازدواج کردم اگ ب عقب برگردم بازم همین سن ازدواج میکنم چ بسا زودترمیتونی هم ازدواج کنی هم ...

خب واقعا مردایی نیستن که از پیشرفتت حمایت کنن . خیلییی کمن .من که ندیدم