2777
2789
عنوان

خانم های مستغل و مجرد یا دیر ازدواج کرده بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 72 پست

بنظرم سن مناسب ازدواج ۲۸ تا ۳۰ هست برای فردی ک اولویتش استقلاله و قطعا پشیمون نمیشه چون هدف درستی داره مستقل میشه بعد برا خدش ماشین میخره تفریح های مجردیشو می‌ره پخته میشه عاقل میشه حقوق ثابت داره و بعد با عقلانیت کامل در کنار احساسات تصمیم ب ازدواج میگیره 

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۳ کردمکلا هر موقع آدم به دردبخور اومد بروتو قید و بند سن نباشاگه در حال پیشرفت باشی سنت که بالات ...

منم ۲۴ سالگی نامزد کردم درسم که تموم شد وکارمون اوکی شد ۲۶ سالگی رفتیم سرخونه زندگی مون..اگر میخواستم یا به قول نقی ازدواجی بودم تو ۱۵ سالگی ازدواج میکردم

من ۲۷ سالگی ازدواج کردم یه سال بعدش رفتم سرکار. درامد مستقل خیلی خوبه ولی زن شاغلم سختیای خودشو داره.  من اگه بچه دار شم دیگه سرکارنمیرم چون واقعا انرژی واسه وقت گذاشتن برا بچه نمیمونه برام

خب اگر مورد خوبی اومد که از تحصیل و شغل تو حمایت می‌کرد چرا قبول نکنی؟

اینطوری انگیزه ات هم میره بالاتر

دقت کن گفتم کسی که حامی ات باشه!!!

نه اینکه صرفا بگه با کار کردن یا درس خوندن خانومم مشکلی ندارم

اگه موردای خوبی داری فرصت بده آشنا بشین شاید حتی خود اون فرد مشوقت شد که درس بخونی و بری سرکار

تازه به همین راحتی ها هم که نیست ، کلی ادم باید بیان و برن تا مورد دلخواهت پیدا بشه اولین خواستگار ک قرار نیست شوهرت بشه ک

لایک نکن😑

من مجرد بودم، طرز فکرم مشابه شما بود. اهل دوست پسر و ازدواج نبود. ٣٢ سالم که بود و دکترام را تمام کرده بودم ازدواج کردم. از ازدواجم راضیم. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
ممنون عزیز شما هم مثل من بودید؟

بله من مستقل شدن ویه ازدواج از روی عقل خیلی برام مهم بود‌همیشه هم به دخترم میگم باید قوی ومستقل باشی ومنتظر هیشکی نمونی که آرزوهاتو برآورده کنه

چه خواستگارایی داری؟در چه حد خوب؟

همشون تا الان خونه داشتن و بعضیاشون خونه و ماشین با هم . ۷۰ درصدشونم شغل دولتی و سپاه .

خانواده هاشونم ادمای سرشناس و خوبی بودن .

اما چون اجازه ندادم بیان حضوری برای اشنایی دیگه راجب اخلاقاشون نمیدونم