2777
2789
عنوان

خانم های مستغل و مجرد یا دیر ازدواج کرده بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 72 پست
من تازه ۳۰ ساله شدم دلم می خواست ازدواج کنمخواستگار هم بود ولی اگه مورد خیلی خوب برات میاد فکر کن ب ...

یعنی اینجوری نیست که سنت بالاتر بره خواستگارات سطح پایین بشن؟؟ 

چون خانواده ام همش اینو تو گوشم زمزمه میکنن..

پس مشکلی هم نیست خداروشکر . چون خانواده ام میگن که دختر سنش بالا میره حتی اگر خیلی مستغل هم باشه ، خ ...

عزیزم شما تا آخر عمر می تونی ازدواج کنی ولی گلدن تایم بچه تا ۳۵ سالگی هست... اگه نمی خوای بچه بیاری ازدواج نکن اصلا دوست پسر بگیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا شوهر دختر عموم دندا پزشک و بساز بفروش و از یه خانواده سرشناسدختر عمم شوهرش شرکت داره و بازرس ...

خب دختر عمه هاتون خودشون دکتر و این چیزا هستن ؟ 

چون من فوقش یا میرم تو بانک یا حسابدار شرکت میشم

عزیزم شما تا آخر عمر می تونی ازدواج کنی ولی گلدن تایم بچه تا ۳۵ سالگی هست... اگه نمی خوای بچه بیاری ...

نمیخوام ازدواج نکنم یا دیر ازدواج میکنم . میخوام حداقل تا ۲۵ سالگی که از لحاظ شغلی ثابت شده باشم ازدواج نکنم

یعنی اینجوری نیست که سنت بالاتر بره خواستگارات سطح پایین بشن؟؟ چون خانواده ام همش اینو تو گوشم زمزمه ...

نه اتفاقا از نظر شغلی و مالی بهترن

ولی خب اونا هم سخت پسندتر هستن نسبت به پسرهای کم سن

من ۲۳ کردم

کلا هر موقع آدم به دردبخور اومد برو

تو قید و بند سن نباش

اگه در حال پیشرفت باشی سنت که بالاتر میره مردا بهترم میشن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

من 43, سالگی ازدواج کردم. ازدواج دستاورد نیست و هیچ وقت هم دیر نمیشه

میشه بپرسم چطور آشنا شدین ؟ من تقریبا همسن شمام ولی فشار خانواده و جامعه خیلیه متاسفانه 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
نمیخوام ازدواج نکنم یا دیر ازدواج میکنم . میخوام حداقل تا ۲۵ سالگی که از لحاظ شغلی ثابت شده باشم ازد ...

به نظر من بهترین سن ۲۶ سالگی هستش از ۲۴-۲۵ هم وقت بذار زمان بده خواستگارا رو بشناس 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
عقل حکم می کنه اگه خواستگار خوب اومد بهش فک کنی

چی بگم‌من ادم خونه نشین و زن خونه دار نیستم از بچگیم کارای بیرون خونه باهام بوده و وقتی تابستون میشه از خودم متنفرم چون تو خونه نشینمو بیکار . و واقعا ترجيح میدم هرکاری کنم جز اینکه فقط خونه داری کنم چون برام منزجر کننده هست . اما خواهرم برعکس منه و عاشق ازدواج بود و زودرفت و عاشق خانه داریه . ادما خیلی فرق دارن .من اصلا تو زندگی اون باشم نمیتونم خوشحال باشم . برا همین واقعا میترسم ازدواج کنم و محدودم کنه ..