2777
2789
عنوان

خونه فروختن برای عروسی

309 بازدید | 32 پست

بابا من نمیگم خونه ای ک میخوام زندگی کنم رو بفروشم ک

یه خونه دیگه بود

شرایط وامم ندارم چون باید سپرده بخوابونی

لطفا کسی خوشش نمیاد نظر نده ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم شما عروسی رو دوست دارین اگه‌نگیری بعد ها فقط خودخوری میکنی و اذیت میشی

کسایی که براشون عردسی مهم‌نیست خیلی راحت رد میشن از این موضوع

همون عروسی رو‌بگیر

خوشبخت شی

لایک نکن خواهر منننن  

اصلا اشتباه محضه عروسی یه شبه واقعا دوروز دیگه آواره و بی پول و مریض شدی ملکه بدردت میخوره اگه خدایی نکرده با شوهرت به طلاق کشیدین خونس که بدردت میخوره نه عروسی من نمیدونم عقل نداری یا خودتو زدی به بی عقلی یا با وام ازدواج عروسی کن یا صبر کن یکی دوسال پول جمع کن بعد عروسی کن اگه آنقدر واجبه

یه تصمیمی گرفتی   و میخواهی عملی کنی

پس چرا تاپیک میزنی

سوال پرسیدی بقیه هم نظر دادن

ولی شما هفت تیر گرفتی دستت هرکسی نظر مخالف داد تیر خلاص می زنی

اگر تصمیمت جدی هست دیگه چرا این جا مطرح می کنی

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

ولی جدی تو که دنبال راهنمایی و مشورت نیستی چرا تاپیک میزنی گل من اخه گفتی اگه خوشت نمیاد نظر نده

نظر کارساز دادن فرق داره با اینکه یکی بخواد عقده هاشو خالی کنه تو تاپیک

طرف رفته تاپیکامو میخونه میاد میگ تو دنبال شوافه! چ ربطی داره ب بحث من

یه تصمیمی گرفتی و میخواهی عملی کنیپس چرا تاپیک میزنیسوال پرسیدی بقیه هم نظر دادنولی شما هفت تیر گر ...

اتفاقا توجه نکردی من خیلیم خوب جواب دادم ولی برای کسی ک بی ادبه و دنبال حاشیه و قضاوت کردن منه فرق داره

اصلا اشتباه محضه عروسی یه شبه واقعا دوروز دیگه آواره و بی پول و مریض شدی ملکه بدردت میخوره اگه خدایی ...

یک سال و نیمه عقدم

وام ازدواجم خرج شده

ممنونم از راهنمایی کارسازتون