2777
2789
عنوان

خونه فروختن برای عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 32 پست
اتفاقا توجه نکردی من خیلیم خوب جواب دادم ولی برای کسی ک بی ادبه و دنبال حاشیه و قضاوت کردن منه فرق د ...

مهموناتون چجوری هستن هدیه خوب میدن یا نه؟ اگه میتونی وام ازدواج بگیر از کسی قرض کن بعد جشن قرضتون پس بدید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من در جریان تاپیک قبل نیستم چون از ظاهر معلومه که قبلا زده بودی 

در کل اصلا فروختن زمین و ملک برای عروسی گرفتن به نظرم عاقلانه نیست و صد در صد ضرر مالیه 

یه شب عروسی انقدر ارزش نداره که بخوای این کار رو کنی 

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
مهموناتون چجوری هستن هدیه خوب میدن یا نه؟ اگه میتونی وام ازدواج بگیر از کسی قرض کن بعد جشن قرضتون پس ...

وام ک پارسال خرج شد

بله کادو خوب میدن البته درجه یکا فقط و دوستامون

تهش 200نفر

اگه قراره برای شما بفروشندخب من جات بودم این کارو میکردممیگفتم نفروشید نصفشو به نامم بزنید و یک عروس ...

اگه این کارو کنم دیگ عروسی نمیگیرم چون عروسی ساده نباشه بهتره

فقط اسمش اینه عروسی گرفتیم 

ولی بگم به نامم بزنه زشت نیست؟

میتونید خونه رو 2،3 رهن کامل بدین و با پولش عروسی بگیرن؟؟ 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
اگه این کارو کنم دیگ عروسی نمیگیرم چون عروسی ساده نباشه بهترهفقط اسمش اینه عروسی گرفتیم ولی بگم به ن ...

من نمی‌دونم والا

اگه می‌خواستن خونه بفروشند عروسی بگیرند

خب یعنی میخواستم خرج شما کنند دیگه

به همسرت باید بگی که اگه میخوای عروسی نگیریم در عوض به پدرت بگو نصف خونه رو به نام من بزنه

بازم میشه یک عروسی در حد فامیل های درجه یک ساده گرفت