2777
2789

خانوما وقتی دوفامد میخوری شروع ب اقدام‌کنی خوبه؟یاقبل اینکه بخوری اقدام کنم؟دوفامد رو از ۱۴سیکل ب بعد میخورم ب مدت ۱۰ شب،خاستم ببینم کی واس اقدام‌خوبه؟قبل مصرفش یا حین مصرفش

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

تو گهواره بپرس همه باردارن یا اقدامی 

ولی دوفامدو من از ۱۵ ۱۶ دوره استفاده میکردم

تخمکگذاری هم طبق دوره یا ۱۱م سیکل بود یا ۱۴ 

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

تو گهواره بپرس همه باردارن یا اقدامی ولی دوفامدو من از ۱۵ ۱۶ دوره استفاده میکردمتخمکگذاری هم طبق دور ...

اره اینجا اکثرا بچه مدرسه ای شدن...گلم‌بادوفامد باردارشدی؟بنظرت تاثیرمیذاره توباردارشدن؟دوره هاتو چن روزه کرده؟واس منو ۲۶روزه کرده.خوبه؟

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اینجا اکثرا بچه مدرسه ای شدن...گلم‌بادوفامد باردارشدی؟بنظرت تاثیرمیذاره توباردارشدن؟دوره هاتو چن ...

نه من پارسال دوفامد استفاده کردم بعد ای وی اف کردم و منفی شد 

پریودام بهتر شده بود و فولیکول بالغ داشتم با وجود تنبلی خفیف 

امسال تو فروردین باردار شدم مشکل تحرک ضعیف همسرم بود خیلی ضعیففف ولی معجزه شد یجورایی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اره اینجا اکثرا بچه مدرسه ای شدن...گلم‌بادوفامد باردارشدی؟بنظرت تاثیرمیذاره توباردارشدن؟دوره هاتو چن ...

واسه من ۲۸ روزه بودن و ۲۶ و ۲۷ و .. 

حالا که ۲۶ روزه شده پس تخمک گذاریت اومده عقب تر 

فقط اون لکه بینی که زودتر موعد دچارش میشدم بخاطر دوفامد بود بنظرم ، قبلا قبل پریود لکه بینی نداشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه من پارسال دوفامد استفاده کردم بعد ای وی اف کردم و منفی شد پریودام بهتر شده بود و فولیکول بالغ داش ...

عه چ خوب گلم درکل خوبه ادامه بدم‌مصرفشو؟

واسه من ۲۸ روزه بودن و ۲۶ و ۲۷ و .. حالا که ۲۶ روزه شده پس تخمک گذاریت اومده عقب تر فقط اون لکه بینی ...

ن من لکه بنیی اصلا نداشتم‌تواین‌مدت مصرفم.۲۶روزه شده واس من بنظرت زودتر تخمک‌گذاری میشه؟مثلا ۹تا ۱۴اینای سیکل،؟

ن من لکه بنیی اصلا نداشتم‌تواین‌مدت مصرفم.۲۶روزه شده واس من بنظرت زودتر تخمک‌گذاری میشه؟مثلا ۹تا ۱۴ا ...

تو برنامه یک زن اطلاعات پریودت رو وارد کن روز تخمک گذاریو میگه .. حدود ۱۴ ۱۵ روز قبل پریود بعدی میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عه چ خوب گلم درکل خوبه ادامه بدم‌مصرفشو؟

قبلا پریودت نامنظم بوده ؟ تنبلی داشتی؟ اخه راه های دیگه هم هست که پریودتو منظم کنی بجز قرص بازم خودت میدونی 

این قرص ویتاگنوس تو عطاری من گرفتم ولی نشد استفاده کنم اونم هورمونهارو متعادل میکنه و رو پریود اثر داره یا گیاه پنج انگشت و .. 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قبلا پریودت نامنظم بوده ؟ تنبلی داشتی؟ اخه راه های دیگه هم هست که پریودتو منظم کنی بجز قرص بازم خودت ...

اره گلم ازهمون ۱۲سالگی‌ک پریودشدم نامنظمه تا الان ک ۲۴سالمه....همیشهههه دکتر رفتم هیییچ‌مشکلی نداشتم رحم وتخمدان‌سالمه سالم...ی بار ال دی داد ۶ماه خوردم،بعدقطعش بازم‌نامنظم شد،الانم‌چون‌گفتم‌بچه میخام دوفامد گفته بود....ازعطاری چی‌بگیرم‌بنظرت؟

قبلش باید اقدام کنی وقتی شروع میکنی دیگه معمولا فاز لوتئاله

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

قبلش باید اقدام کنی وقتی شروع میکنی دیگه معمولا فاز لوتئاله

اخیش پس درسته....من قبلش اقدام‌کرده بودم...

اخیش پس درسته....من قبلش اقدام‌کرده بودم...

خوبه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

خوبه

گلم چن بار اقدام‌خوبه؟واسه سیکل ۲۶روزه ک دوفامد هم‌منظمش کرده.

گلم چن بار اقدام‌خوبه؟واسه سیکل ۲۶روزه ک دوفامد هم‌منظمش کرده.

هرچی بیشتر بهتر از وقتی پاک شدی شروع کن اخراش انجام ندی بهتره چون اگ چیزیم بگیره میکنه میاد پایین من ماهی ک باردار شدم دو هفته مونده بود ب پریودم دیگه انجام ندادم