2777
2789
عنوان

چرا اشتباهه خونه بفروشی برای عروسی❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 89 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خونه نفروشیددددد

مراسم رو سبک تر بگیرید

مراسم یک شب همه سرمایتون رو هم بدید عیب و ایراد گیرهای حرفشون رو میزنند

و این که بعدشم میگن چقدر بی عقل بود سر یک عروسی خونه فروخت

من این حرف رو شنیدم توی فامیلمون که فلانی برای خرید جهیزیه خونه فروخت و هنوز بعد ۲۰سال دیگه نتوانستند عین خون بخرند و هیچ وقت هیشکی از جهزیه تعریفی نمیکنه

فقط همه میگن فلانی سادگی کرد خونه فروخت سر جهیزیه

کسی هست یعنی این کارو بکنه؟البته اگه طرف ۵ تا خونه داشته باشه باز یه چیزی یکیشو ندید بگیره

پنج تا هم بود من میگفتم یکیشو بزن به اسمم عوضش جشن نمیخوام 

یه مشت فامیل خل و چل ( البته توهین به بقیه نشه فامیلای خودمونو میگم ) بشینن بخورن بعدش برن حرف و حدیث دربیارن 

🤍🌱
بفروشی ک عمه و خاله فردای عروسی بگن وای عروس موهاش زشت بود پیرهنش چاقش کرد؟

مهم نیست من عروسی برای خودم میگیرم و مخارجش خیلی بالاست الان لباس عروس فقط 60تومن میشه 

ده تا خونه هم داشته باشی بازم اشتباهه بفروشی بدی عروسی

کسی که ده تا خونه یا بقول اون کاربر ۵ تا خونه داره

یا اصلا یه خونه برای خودش یه خونه پسرش و یه خونه اضافی داره

قطعا پول یه شب عروسی رو هم داره😃

دیگه نوری نیس تو این شبام💔🖤

خب عروسی هم ی شبه دیگ نیستپشتوانه برای خرج کردنه

بنظرم شما میخوای خونه رو بفروشی و پای تصمیمت هستی 

ولی خب میشه عروسی رو کم خرج تر برگزار گرو یا خونه رو یه کابینت ارزون تر زد یا قسطی خرید ولی فروش خونه اشتباه هست شاید الان بنظرتون درست‌ بیاد ولی یعد ها متوجه میشید

درسته زندگی دو روزه ولی ادم باید از همین دو روزم مطمئن باشه 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

میتونید خونه رو بدین دست مستاجر  پول پیشو برای خرج مراسم مابقی چیزارو هم سبک تر در نظر بگیرید وام بردارید  با همین خونه چندسال دیگه میشه ۱۰ تا عروسی گرفت

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید