2777
2789

بابام فوت شده اما تو زنده بودنش بابای خوبی نبود 

دست بزن داشت 

خسیس بود با اینکه پولدار بود 

تو جمع همش خوردمون میکرد 

بارها تهدیدمون میکرد میندازمتون بیرون 

همش کوچیکمون میکرد سرمون داد میکشید خوردمون میکرد 

همش داد میکشید سرمون دیکتاتور بود بد دهن بود بی اخلاق بود 

من باهاش خیلی مشکل داشتم یه روز بهش گفتم نمیدونم تو تاوان کدوم گناه منی خواهرم میگه اونشب تا صبح راه رفت و تا چند روز غذا نخورد 

یا وقتی سکته کرد با اینکه خواهرم بهم گفته بود حالش بده  من نرفتم بیمارستان گفته بود روز خوش نبینه الهی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاخه شکسته هرگز دعای باغبون رو نمیکنه...حتی اگر باغبون هزار شب بهش آب داده باشه

میترسم خیلی میترسم 

میگم نکنه من تند رفتم نکنه اشتباه کردم نکنه حق با مت نیست

میترسم خیلی میترسم میگم نکنه من تند رفتم نکنه اشتباه کردم نکنه حق با مت نیست

خداوند خودش در جایگاه حقه و خودش عالم به همه چیزه....اگر دلت رو شکسته و اونقدر بهت بدی کرده که تو نرفتی بیمارستان باید بهت بگم تو همون شاخه شکستی

من مقصر بودم؟

نمیشه گفت کی، پی مقصر نباش، ما در جایگاه و شرایط پدرت نیستیم، شاید نیاز به روانشناس داشته شاید نیاز داشته درمان بشه و درک بشه از سوی شما، من شما رو درک میکنم، کاری که گفتم و انجام بده مطمئنن ازت راضی میشه، بخاطر ثوابی که براش میفرستی، او الان نیازمند کار خیر و ثوابه

اگه پدر بدی بوده برای خواهرت هم بوده ولی انگار خواهرت اونو بخشیده و کنارش بوده . من خودم مادرم با هزار تا مشکل روحی ، ولی همیشه از دخترم میپرسم من چطور مادری هستم برات میگه معمولی هستی نه خیلی خوبی نه خیلی بدی . ولی من براش صدم گذاشتم شاید توانایی من کم بود چون حال خودم تو زندگی هیچوقت خوب نبوده. شاید پدرتم همه توانایی شو گذاشته ولی باب میل شما نبوده . عزیزم پدرت ببخش و حلال کن اون همه جوونی شو و عمرش برای شما گذاشت شاید بلد نبوده 

اگه پدر بدی بوده برای خواهرت هم بوده ولی انگار خواهرت اونو بخشیده و کنارش بوده . من خودم مادرم با هز ...

خواهرمم ازش راضی نیست و نبخشیدتش 

به نظرتون من مقصر بودم؟

خواهرمم ازش راضی نیست و نبخشیدتش به نظرتون من مقصر بودم؟

نه نه اصلا .‌ حق شما هم حتما ضایع شده . ولی پدرت ببخش براش قرآن بخون . الان فوت کرده دستش از دنیا کوتاهه  حتما الان پشیمونه ولی کاری نمیتونه کنه . دلمون بزرگ کن ببخشیم همدیگرو . به خواهرتم بگو حلالش کنه . پدرتم جز شما کسی رو نداره 

اسی اگه پدرت نماز و روزه قضا داره ،پول بده نائب بگیر براش انجام بده،سعی کن ببخشیش،سعی کن،تمرین کن حتی اگه زمان ببره،صلوات زیاد بفرست و حمد و سوره بخون بفرست براش.

بعضیها تا والدین زنده هستن،رابطه خوبی دارن و ...ولی ممکنه بعد مرگ اونها سراغی از امواتشون نگیرن،اینم بد هست و حتی یجور عاق والدین داره،

قضیه شما ولی  هر جوری که بوده و خوشایند نبوده ولی گذشته،سعی کن الان با چیزایی که نوشتم ،جبرانش کنی،که ذهنتم آرومتر باشه

ان شاالله به سلامتی بچه ات رو سالم به دنیا بیاری و فرزندسالم و صالح و موفقی برات بشه