2777
2789

کلا همیشه یادش میره بخاطر برنج و روغن رفت مغازه الان ۷ روزه برنج تمام کردیم گفت باشه بعد یکساعت که از مغازه دوستش اومد بدون برنج و روغن آوند اعصابم خورد شد گفتم همیشه یادت میره اونم گفت تو لیاقت منو نداری من از تو بهترم ک کلی چرت و پرت دیگه گفت و قهر کرد خیلی رواعصابمه خیلی فراموشکاره بچه ها من اوایل ازدواج لاغر بودم الان توپر شدم خوشگلتر از قبل شدم همش حرص میخوره میگه من موهام داره سفید میشه تو خوب شدی پیش من. اینم بگم ۱۰ سال ازم بزرگتره من ۳۰ سالمه

جان جانانم💗💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو مردک من بهتر شم مایه سربلندی تو ام مرتیکه

خیلی حسودی میکنه خیلی رو مخمه من شاغلم و تحصیلکرده میگه نمیخام ن ادامه تحصیل بدی و نه از همین درجه بالاتر بری 

جان جانانم💗💕

چرا خودت پول نمیگیری ازش و بری بخری

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

چرا خودت پول نمیگیری ازش و بری بخری

مغازه دوره برنج چند کیلویی را چطور بیارم تا خونه؟ من فقط در حد جزئی خرید انجام میدم 

شاغلم مشکل پولش نیست

جان جانانم💗💕