2777
2789

جریان این وام 300میلیونی که 100میلیونش خودش بابتش امتیاز برمیداره که اون 100تومن هم خودت باید پولشو بدی برجی 27میایون هم باید بدی 

چند روزه هم تو حسابته

پسرم ۸۰تومن گرفت ی هفته نشد

چجوری

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسرم ۸۰تومن گرفت ی هفته نشد

چجوری بگو تو رو خدااا منم بگیرم خیلی خیلی بهش نیاز دارم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

خب پول میدی امتیاز می‌خری دیگه نباید سپرده کنی چند ماه صبر کنی

اها ممنون 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

خب پول میدی امتیاز می‌خری دیگه نباید سپرده کنی چند ماه صبر کنی

به کی پول میدیم چقدر میدیم کدوم بانک؟

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بانک ملی ،شما به بانک میدی یعنی همه کاراش با بانکه دقیق نمی‌دونم حدودا ۱۰۰تومنی ،سی تومن باید بخری

برم بانک ملی ازشون بپرسم راهنماییم میکنن؟ بگم اومدم امتیاز وام بخرم؟