2777
2789

😢؟

تو دفترشرکت داداشامم دفتردار  *  

بغلیمون هم یه دفتر هست ، که دوست شدیم با خانم دفتردارش اکثرا تنهاییم ، میریم پیش هم ، 

چند وقتی میشه  ، ک فته بودم پیشش ،دیدم اقایی اومد داخل سلام کرد .. منم جواب دادم ، بعد گفتم زشته زودی خارج شم ، درباره جنگ و ایناحرف میزدیم یکم ادامه دادیم اونم حرف زد..  بعد من گفتم برم ک زنگ ب مامانم بزنم کارم داشت.. و خدافطی کردم..

بعد دوستم گفت  راستی اون اقا دوست صاحب شرکته ، اومده بود پیشش میاد همیشه تقریبا.. پرسید این کی بود چ دخترخوبی بود ،بهش گفتم  ک اره واقعادخترخوبیه همسایه اس..       هر روز ک رد میشه با تلفن حرف میزنه ، من رد شدم چند بار در شرکت بود  سلام کردم جواب داد و احوالپرسی  رسمی. هربار هم ردمیشه سلام میکنه رد میشه..    دوستم گفت بار دیگه ون دفعه ک رد شدی از در شر کت دوباره .  اون دفع ک اومده بود پرسید راستی دوستتون متولدچندن  گفت اول اشتبا گفتم بعدتصیحیحش کردم گفت اره بهش نمیومد اینقدر ک گفتی .. بعد یه روز دیگه   البته دوستم بهم نگفت ،  انگار حس میکنم اون بهش گفته بود میشه  بهش بگی بیاد پیشت ..  من اومدم ، بعد بادوستم صحبت کردبم اونم راحب مسایل کاری صحبت کرد اون اقاهم مودبانه راجب مسایل اقتصادی و اینچیزا صحبت کرد و راجب کار و ، بعد یکم در مورد تعداد خواهر برادر و  اهل کجایین و اینچیزا.. من جواب دادم ،و بعد گفت خدا حفظشون کنه ..کلا بااحترام ،  کمی صحبت  کاری و دیگه رفت و خوشحال شدم و اینچیزا گفت ..رفت .. 

میگه هر روز که میاد دفترشون ، دوستم میگع یه سوال درموردت میپرسع.. اون دفع پرسید  دوستت نبود گفت گفتم هست دفتره گفت رد شدم ندیدمش.

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشش اومده😂😂

😂😂منم از بس ادرس شرکت کاری رو بلدنبود هی میگفت کجاس ،بلدنیستم .. من  دفترتقویمی تبلیغی رو دیروز دادم ب دوستم گفتم بده بهش.. تحویل داد..

امروزم رد شد تشکرکرد بابت تقویم گفت خیلی خوب و کامل تاریخ و دفترچه هفتگی

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

چ پیگیره😍

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

ان شالله خیره ممکنه هم علاقه مند باشه و دنبال خیر ممکنه هم هول باشه و دنبال شر بدون شناخت و سریع وار ...

هول  ن شهر کوچیکه  میشناخت اطرافیانمو ، اون روز صحبت کرد.. میخاست بدونه کی ام..  دوستم چندساله مسشناخت پیگ  دوست صاحبکارهمونه پسرخوبیه و فقط هم بااایشون رفیقه اهل هیچ نیس

چ پیگیره😍

😢خداکنه

😂😂منم از بس ادرس شرکت کاری رو بلدنبود هی میگفت کجاس ،بلدنیستم .. من دفترتقویمی تبلیغی رو دیروز دا ...

ب دوستت بگو ک زودتر بیاد برا آشنایی اینقد فس وفس نکنه 

😡😡😅😅😅

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

امکانش هست

پریروزم داشتم میبستم کرکره رو برم ، داشت میومد  پارک کنه ، رفتم  خدافطی کنم از دویتم اومد در در ، بعد  از اون دور گفت  ب همین زودی کاسبی نمیکنیداا ،  کجاا..دکیتم گفت دلش انگار تنگ شده باتوعه😂 منم سلام کدم گفتم من می،م ناهار

ب دوستت بگو ک زودتر بیاد برا آشنایی اینقد فس وفس نکنه 😡😡😅😅😅

دوستم نگه بهتره فعلا فقط امارمیده😂فک میکنه خبرنمیده

ب دوستت بگو ک زودتر بیاد برا آشنایی اینقد فس وفس نکنه 😡😡😅😅😅

😅😅

خب اگ خوشش اومده معطل کردنش واسه چیه بیاد جلو دیگه

نمیدونم...

اینارو دوستم امارمیدع.. اون عادی هست ، یه حالت غرور  و رسمی تره..

اگ نمیگفت نمیفمیدم ک پیگیره