2777
2789
عنوان

درخواست طلاق با داشتن حق طلاق

97 بازدید | 49 پست

متوجه شدم مناسب هم نیستیم 

بعد طلاق هم مطمئنم قرار نیست بهم خوش بگذره و دارم با اشک تایپ میکنم 

ولی مهری بهم نداره 

منم دارم زجر میکشم

نمیخوام توضیح بدم چی شده 

مهریه نمیخوام به نظرتون اول بهش بگم مهرمو میبخشم بهم حق طلاق بده؟؟؟

نمیخوام بگمش طلاق میخوام 

اول حق طلاقو بگیرم 

با حق طلاق جدا شدن راحته ؟کسی تجربه داره؟؟

ماک توافقی یود ۷ماه دارن کششش میدن 

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا کشش میدن من کسی قرار نیست باهام بیاد دادگاه مطمئنم هیچ کسو ندارم

کصافتا روانیم کردن قاضی کششش میده چوم چی بگم دیگه

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

بخاطر چی دارین جدا میشین؟؟باید دلیل محکمه پسند ببری چی گفتی من دلیل محکمه پسند ندارم فقط دوست ندارم ...

توافقی  هچی خیانت 

کاش اینم خیانت می‌کرد ای خدا یه دلیل داشتم

تامیتونی طلاق نگیر طلاقم بعدش گل بلبل نیس دهن مردم فامیل باژه

اگه راه داره زندگی کن باهاش زندگیتو الکی خراب نکن

اصلاااا خونه نمیاد 

بی دلیل میدونه خونه اومدن محل کارش میخوابه 

گاهی میاد خونه دوش میگیره و خریداری میکنه و میره محل کارش ۴۵ دقیقه تا خونه راه داره و شبا هم گاهی کار داره 

میگه بیام خونه چیکار نگاه هم کنیم؟؟؟ میگم باهم غذا بپزیم باهم زندگی کنیم نمیدونم یبار کمکم بده گل بکاریم یا گرد گیری کنیم 

میگه بگو کلفت میخوام 😃 رسما ینی من کلفتم 

وقتی میخواد باهام فیلم ببینه یا میخپابه یا انقد فر میزنه که فیلمه زشته آخر قهر میکنه 

نمیبرتم بیرون اگه ببره در حد اینکه من بنشینم تو ماشین کاراشو انجام بده :) 

واقعا نمیتونم