2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یک خاتمه نوشته بود با واکر خورده تو سر بچش واسم عجیب بود چون واکر خیلی سنگینه 

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

یکی چند روز پیش تاپیک زده بود دلتون بسوزه من موهام زرده شما موهاتون زرد نیست😂😂😂😂

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

یه خانمه همسایشون اومده بود خونشون بشینه بعد گفته بود بریم تو حموم بشینیم حرف بزنیم آخرشم نفهمیدم چیشد ☹️

یکی میگفت لزز بین یکی میگفت جن‌ه و...😂

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

ی یارو هست اسمش فک کنم پدرام ۸۰

لامصب یکی دوساله درگیر ی دخترست که خودش و باباش ریدن بهش و به حراست گزارشش کردن توی دانشگاه

و هر هفته داره تاپیکشو میزنه جواب هیچکسم نمیده🤣🤣

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
همون سفید پوسته ک میاد هی میگه شما بی لیاقتین ک سفید نشدین من بنده خاص خدام 😂

عه وا عزیزم چه ربطی به رنگ پوست داره به خالص خدا بودن 

منم رنگ پوستم روشن هست یعنی بندا خالص هستم 

وا چه چیزا😂😂🤭

زیباجانم...سوال حس ششم جواب نمیدم🙏🥰                   لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستید🥲🥲                          الهی حاجت روا بشید❤

خانمی که اقوامش فوت کرده بود بعدحیاط وآب وجارو زده نشسته گریه زاری کردهخودش میگفت نمیدونم چراهمسایه ...

یادمه😂

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

خانمی که اقوامش فوت کرده بود بعدحیاط وآب وجارو زده نشسته گریه زاری کردهخودش میگفت نمیدونم چراهمسایه ...

وای همونی که میگفت رسم ما اینه گریه زاری کنیم برای مرده بعد همه همسایه ها و فامیلای متوفی عجیب نگام میکردن؟😂 خدا نصیب هیچ کس نکنه اینجوری ضایع شدنو😂😂

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤