2777
2789

ی پسره دیگه هم هست توی سایت مهربون ۱۱۱ فک‌کنم

همش میگه بابام میخواد برای من زمین بفروشه ولی من میگم نهههه

دختری که منو بخواد باید باهام توی جوب زندگی کنه چون باید منو به خاطر خودم بخواد🤣🤣

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
همه همینو گفتن😂😂😂یکی هم گفت اگه چشات عسلی باشه یعنی خدا عسل ریخته تو چشاتیا خال های بدن جاهایی هس ...

😂😂😂😂😂 ایرانی خود وایت پندار استعمارزده

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه برا مکه هم مثل عروسی کادو میدن ؟

همینننن والا همیشه هرکی میرفت مسافرت یا حج و... سوغاتی میوردن نه اینکه برعکس بقیه کادو بدن بهشون

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
آخرین عجیب ترینی که دیدم دیشب بود خانمه می‌گفت پدر و مادرم از مکه برگشتند در کارت برای مهمان ها نوشت ...

عجب من دیدم فقط فامیل های نزدیک مهمونی می گیرن خونه یا رستوران شام یا ناهار میدن بعدم گوسفند می کشن و کادو میدن بقیه فقط میان دیدنی و مهمونی همین 

آره دقیقا همون بود😂یه بارم تاپیک زده بود انقدر خوشگلم میرم تو خیابون همه پسرا زل میزنن بهم😂خیلی سم ...

آخرین بار هم تاپیک جنجالی زد متجاوز تو پارک اول صبح شلوارمو کشید پایین فرار کرد 

مثلاً خیلی ترسیده بود 😂

منم گفتم تو ک همش میگی من سفید پوستم لابد متجاوز هم کنجکاو شده می‌خواسته ببینه همه جان همینطور سفیده یا نه 😂😂😂😂😂

آخرین بار هم تاپیک جنجالی زد متجاوز تو پارک اول صبح شلوارمو کشید پایین فرار کرد مثلاً خیلی ترسیده بو ...

وای آره😂😂😂😂کلا دختره روانی بود

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

چند نفر حرفاشون زد و نقیض بود و رفتم تو تاپیکشون متوجه شدم متاهلن و یکی شون سن بالا بود و دوتا بچه بزرگ داشت بعد خیلی راحت دوست پسرم داشت و تو تاپیک هاش به عنوان نامزدم فلان و...  معرفی کرده بود

واقعا حالم بهم خورد ماها فکر می کنیم اونایی که خیانت می کنن کجان الان می بینیم دور و بر خودمونن

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

عجب من دیدم فقط فامیل های نزدیک مهمونی می گیرن خونه یا رستوران شام یا ناهار میدن بعدم گوسفند می کشن ...

کلا استارتر اون تاپیک حالش خوب نبود 

فرض بگیریم که کادو دادن هم جز رسومات باشه وقتی طرف ذکر کرده در کارت  که بدون هدیه تشریف بیارید دیگه این دعوا و ناراحتی را من درک نکردم 

طرف به خواست خودش تصمیم گرفته بره سفر زیارتی  اطرافیان هم ادای احترام کردن با حضورشون 

دیگه توقع کادو داشتن از مردم مسخرست

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

یکی تاپیک زده بود 

که دوس دختر شوهرم  چن روزه خونمونه بالباس باز..

از بس بشور بساب کردم خسته شدمم چرا نمیره؟!😑

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

یا پیغمبر دوست دختر شوهرش خونشون بوده؟؟؟؟؟

اره چن هفته بوده 

زنه میرفته سرکار اونام تو خونه تنها 😖

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

کلا استارتر اون تاپیک حالش خوب نبود فرض بگیریم که کادو دادن هم جز رسومات باشه وقتی طرف ذکر کرده در ک ...

آره زندایی من رفت مکه گفت برام مهمونی نگیرین کادو هم ندين هیچکی کادو نداد فقط داداشش براش گلدون گل با جعبه شکلات داد پسرش و عروسش هم باکس گنده گل مامان عروسش هم گلدون گنده گل همین بقیه هیچی ندادن حالشم خوب نبود مریضی گرفته بود گفت کسی نیاد خونمون رو روز بعدش مهمونی گرفت شب همه رفتیم دورهمی شیرینی و میوه و چایی اونم به بزرگ هر ها خانم ها فقط سقاطی داد به بقیه هم تسبیح همین و تمام 

اره چن هفته بوده زنه میرفته سرکار اونام تو خونه تنها 😖

اول از همه خاک تو سرش ک اجازه داده شوهرش همچین گ ه ی بخوره دوم هم خاک تو سرش ک باز  میرفته سره کار و خونرو برا اونا خالی می‌کرده 

خاک تو سرش واقعا