2777
2789
یکی چند روز پیش تاپیک زده بود دلتون بسوزه من موهام زرده شما موهاتون زرد نیست😂😂😂😂

از اقوام ترامپ نبود؟😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

آخرین عجیب ترینی که دیدم دیشب بود خانمه می‌گفت پدر و مادرم از مکه برگشتند در کارت برای مهمان ها نوشتیم که بدون کادو تشریف بیارید تالار بعد خانواده نمی‌دونم چکارشون کادو نبرده بودند ایشون بشدت شاکی بود می‌گفت عرف پنج میلیون هست چرا پنج تومن پول ندادن حالا ما بگیم کادو نیاریید خجالت نکشیدن اومدن مفت خوردن رفتن  😶 

آخرش هم همه کاربرا را شست پهن کرد کف سایت 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه وا عزیزم چه ربطی به رنگ پوست داره به خالص خدا بودن منم رنگ پوستم روشن هست یعنی بندا خالص هستم وا ...

چ می‌دونم 

هرازگاهی میاد تاپیک برا سفید پوستیش میزنه 

فکر می‌کنه فقط خودش سفیده تو کل دنیا 

عه وا عزیزم چه ربطی به رنگ پوست داره به خالص خدا بودن منم رنگ پوستم روشن هست یعنی بندا خالص هستم وا ...

چ می‌دونم 

هرازگاهی میاد تاپیک برا سفید پوستیش میزنه 

فکر می‌کنه فقط خودش سفیده تو کل دنیا 

اسم تاپیک چی بود؟

یآدم نیست که تو پربازدید ها بود پارسال 

حیف آخرش نفهمیدم چیشد 

ترسیده بود بیچاره از همسایه

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

از اقوام ترامپ نبود؟😂

همه همینو گفتن😂😂😂

یکی هم گفت اگه چشات عسلی باشه یعنی خدا عسل ریخته تو چشات

یا خال های بدن جاهایی هستن که فرشته بوسیده

پس اونایی که موهاشون زرده هم فرشته روشون شاشیده😂

یعنی من ترکیدمممم😂استارتر هم مسخره میکردیم میگفت شما حسودیتون میشه😑😑😑

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

کلا جدیدا جو سایت عجیب شده 

تایپک های حس ششم و...

زیباجانم...سوال حس ششم جواب نمیدم🙏🥰                   لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستید🥲🥲                          الهی حاجت روا بشید❤

یکی بود هنوز حسرت دوست پسر سابقش رو می‌خورد در حالی که متاهل بود. ازش پرسیدن چند سالت بود که باهاش دوست شدی، گفت ۱۲، اونم ازم ۷ سال بزرگ تر بود🫥 

هیچکی هم نبود بهش بگه دختر تو قربانی یه کودک آزار بودی

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

مگه برا مکه هم مثل عروسی کادو میدن ؟

اینا پول زور می‌گرفتن از مهمان ها 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
این همونه ک من میگم برا پوست سفیدش هم تاپیک میزنه من سفید پوستم بنده خاص خدام 🤣🤣🤣🤣🤣

آره دقیقا همون بود😂

یه بارم تاپیک زده بود انقدر خوشگلم میرم تو خیابون همه پسرا زل میزنن بهم😂خیلی سم بود

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820