سلام خانوما تروخدا کمک کنید من موهام بلنده تا کمر خیییلی موهام پر پشت بوود ارایشگاهی جای میرفتم همه میگفتن چقد موهات پره خسته نمیشی اینا حتی یادمه چند سال پیش عکسم گذاشتم توی همین نی نی سایت بچها بجای ک نظر بدن واس بینیم ک عمل کردم میگفتن فقط بگو چکار کردی موهات ایقد پر پشتتن الان دوماهی میشه همه موهام داره میریزه ایقد کم شده دست میزنم فقط میریزه چکار کنم
پاگرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉
پاگرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
موهای منم خیلی میریزه، من مشکل هورمونی دارم. دکتر نرفتی؟
ن نرفتم
لطفاً کسی ریپ نزنه اگر مخالفهولی قطعا چشم خورده موهات کنارش بیین بقیه موارد و بررسی کنرژیم نگرفتی نا ...
بخدا همه میگن. چشم زدن موهاتو