2777
2789
عنوان

ریزش موی شدید

61 بازدید | 9 پست

سلام خانوما تروخدا کمک کنید من موهام بلنده تا کمر خیییلی موهام پر پشت بوود ارایشگاهی جای میرفتم همه میگفتن چقد موهات پره خسته نمیشی اینا حتی یادمه چند سال پیش عکسم گذاشتم توی همین نی نی سایت بچها بجای ک نظر بدن واس بینیم ک عمل کردم میگفتن فقط بگو چکار کردی موهات ایقد پر پشتتن الان دوماهی میشه همه موهام داره میریزه ایقد کم شده دست میزنم فقط میریزه چکار کنم

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉

تروخدا نظری دارید بزارید

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مکمل مو+قرص خون

کمک کننده هست 

ی آزمایش خون بده حتما 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
موهای منم خیلی می‌ریزه، من مشکل هورمونی دارم. دکتر نرفتی؟

ن نرفتم 

لطفاً کسی ریپ نزنه اگر مخالفه

ولی قطعا چشم خورده موهات 

کنارش بیین بقیه موارد و بررسی کن

رژیم نگرفتی نان و برنج و حذف کنی؟

استرس زیاد نذاشتی این مدت؟

شامپوت و عوض نکردی؟

یک آزمایش بدخ

لطفاً کسی ریپ نزنه اگر مخالفهولی قطعا چشم خورده موهات کنارش بیین بقیه موارد و بررسی کنرژیم نگرفتی نا ...

بخدا همه میگن. چشم زدن موهاتو