2777
2789
عنوان

فقط هر روز هر روز برق رو قطع کنید

157 بازدید | 14 پست

ما تو این گرما بپزیم ،اونی که بچه نوزاد داره تو خوزستان و اهواز هست به کنار اونی که مواد غذایی و اجناس مغازش خراب میشه به کنار اونی که کولر و تلویزیون و یخچالش میسوزه به کنار 

اونم نه پارت از صب سومین باره برق رفته ی رب اومد دوباره رفت

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط من نمی‌فهمم چرا بازم مردم هیچ کاری نمیکنن همینجور دست رو دست میزارن تا هممون با بدبختی بمیریم آب که نداریم برق که نداریم گرونی که بیداد میکنه کنکور که سهمیه ای شده بعد با این حال یه سری از مردم هنور پشت اینان هنوز تو راهپیمایی هاشون شرکت میکنن 

بخدا اونروز یجا دیدم زده بود تو همه کشور ها با دوسه سال  کار دیگه نهایتش هفت سال کار با حقوق گارگر میشه خونه خرید ولی تو ایران با ۱۵۲ سال کار میشه با حقوق کارگر خونه خرید 

فقط من نمی‌فهمم چرا بازم مردم هیچ کاری نمیکنن همینجور دست رو دست میزارن تا هممون با بدبختی بمیریم آب ...

از انقلاب و راهپیمایی نیست

از انتخاب مردم هست ک پز‌ش‌ک‌ی‌ان رو درآوردن

وگرنه زمان شهید رییسی با قطعی برق خداحافظی کرده بودیم

ما خوزستانیم

دمای هوا رو برو داخل شهرهای خوزستان تو اینترنت سرچ کن

اکثر شهرا ۴۹  و  ۵۰ هستن

بعد روز یک ساعت و نیم برقها میره

کولرهای مردم میسوزه

کولری حدود۱۰۰ الی۱۵۰ میلیون

رئیسی عزیز ک سه سال بود، خبری از بی برقی نبود

مردم گرما زده میشن تپش قلب میگیرن....

دین خدا آسومه،سختی هاش هم لذت بخش و چیزی که لذت بخش باشه باز طی کردنش آسون میشه...پس اگه یه ذره فقط یه ذره دین اسلام رو سخت ببینین، مطمئن باشین فریب هوای نفس و یا شیطان رو خوردین..پس به خدا پناه ببرین و برا هدایت خودتون دعا کنین و از خدا بخواین اهدنا الصراط المستقیم......برا ظهور مهدی فاطمه(عج) که سرور همه مون هست و با اومدنش، علت خلقت خودمونو میفهمیم دعا کنیم...دیگه سرگرم و سردرگم تو دنیا نیستیم اونموقع، ان شاءالله خدایا خاضعانه و با ناله و گریه، ازت ظهور آقامونو میخوام....یا امام حسین واسطه شو......برا دوستی دعا کنین که قلبا ازم درخواست دعا کرده بود و خواسته و دعاشو هم گفته بود. من دیگه اون دوست رو تو دنیا شاید روزی نخواهم دید، اما مرتب در ذهنم هست و دعاش میکنم، اگه دعام هم مستجاب شده، نمیدونم و نمی فهمم...فقط میخوام شمام هم دعا کنین خدا خواسته دلشو بده... دنیا چقدر تنگه

از انقلاب و راهپیمایی نیستاز انتخاب مردم هست ک پز‌ش‌ک‌ی‌ان رو درآوردنوگرنه زمان شهید رییسی با قطعی ب ...

اره خب رئیسی اونقدر بد نبود نسبت به بقیه بهتر بود ولی به نظرم این حکومت از ریشه غلطه 

اره خب رئیسی اونقدر بد نبود نسبت به بقیه بهتر بود ولی به نظرم این حکومت از ریشه غلطه

حتی الان که جنگ شده و اقتدار ایران رو کل جهانیان دارن میبینن، هنوزم نظرتون همینه؟

چون خیلیا نظرشون عوض شده

دین خدا آسومه،سختی هاش هم لذت بخش و چیزی که لذت بخش باشه باز طی کردنش آسون میشه...پس اگه یه ذره فقط یه ذره دین اسلام رو سخت ببینین، مطمئن باشین فریب هوای نفس و یا شیطان رو خوردین..پس به خدا پناه ببرین و برا هدایت خودتون دعا کنین و از خدا بخواین اهدنا الصراط المستقیم......برا ظهور مهدی فاطمه(عج) که سرور همه مون هست و با اومدنش، علت خلقت خودمونو میفهمیم دعا کنیم...دیگه سرگرم و سردرگم تو دنیا نیستیم اونموقع، ان شاءالله خدایا خاضعانه و با ناله و گریه، ازت ظهور آقامونو میخوام....یا امام حسین واسطه شو......برا دوستی دعا کنین که قلبا ازم درخواست دعا کرده بود و خواسته و دعاشو هم گفته بود. من دیگه اون دوست رو تو دنیا شاید روزی نخواهم دید، اما مرتب در ذهنم هست و دعاش میکنم، اگه دعام هم مستجاب شده، نمیدونم و نمی فهمم...فقط میخوام شمام هم دعا کنین خدا خواسته دلشو بده... دنیا چقدر تنگه