2777
2789
عنوان

من چرا جنبه فیلم دیدن ندارم

252 بازدید | 26 پست

اگ فیلمش غمگین باشه تا یک ماه قشنگ افسردم 

اگ ترسناک باشه تا یک ماه مث سگ شبا میترسم 

باز مثلا سریالیم ک دوسش داشته باشم تموم شه باز افسردگی میگیرم 

ابنا به کنار اگ شخصیت سریال خوشگل باشه عاشق میشم مث سگگگگ یکی نیس بگه خجالت بکش با این سنت دختر 😑 تازه ولم کنن تا یک ماه میتونم از خونه بیرون نرن و فقط سریال ببینم و محو کارکترا و داستانش بشم و اصلا خودمو فراموش کنم

چرا اینجوریم؟ کسی هس مث من باشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم به خاطر فیلمای غمگین ۱ یا ۲ روز ناراحت میشم

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

و منی که حوصلم نمیکشه یه سریالو تا آخر ببینم نهایتا تا نصفه ها میتونم با لذت نگاه کنم نهااااایتا

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

منم فیلمی رو دوست داشته باشم دلم میگیره تموم شه فیلمای غمگین رو هم ندیده از لیست حذف میکنم چون خیلی زود افسرده میشم 

ولی کلا دیگه فیلمو سریال و دورشو خط کشیدم چند وقته ذهتچنم آروم تره 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀