2777
2789
عنوان

من چرا جنبه فیلم دیدن ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 26 پست
منم فیلمی رو دوست داشته باشم دلم میگیره تموم شه فیلمای غمگین رو هم ندیده از لیست حذف میکنم چون خیلی ...

منکه به هیچ کاری نمیتونم برسم کلا نکنه علائم افسردگیه؟ دلم میخواد بشینم فقط فیلم ببینم و خوراکی بخورم

اصلا از زندگی اصلیم عقب افتادم تمام کارام عقب افتاده عااشق اینم فیلم ببینم خوراکی بخورم نکنه افسردگی ...

فک نکنم

مخصوصاا اونجاش ک میخای خوراکی بخوری🤧🤣🤪😜🫣

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینم 

شاید استعداد نویسندگی  یا بازیگری داریم که انقدر غرق فیلما و سریالا میشیم 

شاید هم با دیدن فیلم و سریال میخوایم خلا هیجان و جذابیت تو زندگی واقعی رو جبران کنیم واقعا دنیای فیلم و سریالا خیلی جذاب تر از زندگی واقعیه 

اخرین مورد افسردگیم هم بر میگرده به چند هفته قبل با اسکویید گیم ۳ با مرگ گی هون یه جوری اشک میریختم انگار یکی از فامیلام مرده تا چند روز هم افسرده بودم و عصبی

به عدالت معتقدم نه مساوات ؛ عدالت عمیق و‌ منطقی اما مساوات سطحی و احساسی هست !

منم همینم شاید استعداد نویسندگی یا بازیگری داریم که انقدر غرق فیلما و سریالا میشیم شاید هم با دیدن ...

اواااا منم دیروز اسکویید گیم تموم کردم و الان ناراحتیم بخاطر همینه مرگ گی هون😭😭

عکس جوونیاشو دیدی‌؟؟ کراش زدم روش 

آخه زشت نیس این رفتارا با این سن😂😂

منکه به هیچ کاری نمیتونم برسم کلا نکنه علائم افسردگیه؟ دلم میخواد بشینم فقط فیلم ببینم و خوراکی بخور ...

نمی‌دونم شاید وابسته شدی 

من حوصله سریال ندارم اگه دانلود کنم از هر کدوم از قسمتاش یه پنج دقیقه میبینم سریع برسم آخرش تموم شده بره 

البته وقتشم ندارم 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

منکه به هیچ کاری نمیتونم برسم کلا نکنه علائم افسردگیه؟ دلم میخواد بشینم فقط فیلم ببینم و خوراکی بخور ...

منم همین جوری هستم ولی فکر کنم بیشتر تنبلی باشه تا افسردگی 

مطمئنم اگه بخوام میتونم فیلم و سریالو به کل بذارم کنار ولی خودم نمیخوام انقدر که برام جذاب و دوست داشتنیه دنیای فیلم و سریال و احساسات مختلفو راحت تر میشه باهاش تجربه کرد تا تو دنیای واقعی

منم نوجوون نیستم ولی کراش زدم روش فکر کنم پیر هم بشم کراش زدنام رو شخصیتای فیلما و سریالا تموم بشو ن ...

چقد منو تو مث همیم 🥲😂

آره لی جونگ جه واقعا خوبهههه

ولی بده ک آدم کراش بزنه وقتی میدونه حتی شبیهشم نمیتونه داشته باشه خسته شدم اه😫😂

منم همین جوری هستم ولی فکر کنم بیشتر تنبلی باشه تا افسردگی مطمئنم اگه بخوام میتونم فیلم و سریالو به ...

سریال موش رو دیدی اونم کره ایه خیلی تعریفشو شنیدم اگ دیدیش ارزش دیدن داره یا نه

سریال موش رو دیدی اونم کره ایه خیلی تعریفشو شنیدم اگ دیدیش ارزش دیدن داره یا نه

ندیدم 

اواااا منم دیروز اسکویید گیم تموم کردم و الان ناراحتیم بخاطر همینه مرگ گی هون😭😭عکس جوونیاشو دیدی‌؟ ...

من به خاطر اون کلا ۱ ساعت ناراحت شدم

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..