اولین بار تو اینستا فالوم کرد منم کنجکاو شدم فالوش کردم اون اولا یعنی چند سال پیش ازش خوشم نمیومد ولی رفته رفته از عکساش خوشم اومد من حتی باهم حرف هم نزدیم تو اینستا حتی الان اونم ان فالوم کرده ولی من هر روز فکرم درگیرشه خیلی سعی میکنم از فکرش بیام بیرون مثلا سرمو گرم یچی میکنم یادم بره ولی بازم بیشتر از قبل بهش فکر میکنم حتی مدل دستاش هم بنظرم خیلی قشنگه و اینم بگم اهل کوردستان عراقه من حتی زبونشم بلد نیستم چیکار کنم من🥲
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من برام قیافه خیلی مهمه مثلا پارتنرم بشدت خوش قیافه بود حتی از این پسره هم قشنگتر بنظرم ولی الان یجورایی پارتنرمم از چشم افتاده فک میکردم دوسش دارم ولی الان هرکاری میکنم فکرم درگیر اون پسره میشه من دوساله همش تو تخیلاتم بهش فک میکنم خیلییی سعی کردم یادم بره ولی بازم هی میرم عکساشو نگاه میکنم
من برام قیافه خیلی مهمه مثلا پارتنرم بشدت خوش قیافه بود حتی از این پسره هم قشنگتر بنظرم ولی الان یجو ...
زوده برات ۲۵ که بشی کلا دیدگاهت تغییر میکنه ،۲۵ و رد کنی قیافع خیلییی کمتر برات مهمه چیزای دیگه مهمه،من خودم ۱۸ عاشق دختر خوشگل بودم الان ۳۱م پارتنرم خیلی خیلی معمولی هست ولی چون الویت هام فرق کرده