2777
2789

یچه ها جون سلام

من از اول تابستون میرم کتابخونه درس میخونم و تست نیزنم برای کنکورم 

بعد کتابخونمون طبقه پایینش دخترونس و بالاش پسرونه بعد یه فضای دم در کتابخونه ممکنه پسرا به دخترا بر بخورن 

امذوز من اونجا بودم و قهوه دستم بود میخاستم بخورمش بعد یه پسره خیلیییییی خوشگل قد بلند چهارشونه چشم ث ابرو مشکی اومد جلوم بطریشو آب کنه بره طبقه بالا و خیلی خوشگل بود واقعا دقیقا تایپ من بود 

یهو بهم گفت برق ساعت جند رفته؟(با لحن خیلی مهربون) 

منم گفتم یک ساعت پیش رفته بعد بهم گفت برای کنکورت میخونی؟ کلاس چندمی رشتت چیه و...

خودشم گفت منم دانشگاهیم رشتم مدیریت بازرگانیه و اخرشم گفت اگه کاری داشتی و خاستی باهام حرف بزنی در خدمتم و رفت 

به نظرتون ازم خوشش اومده؟ 

و لظفاااا بگین چجوری نزدیکش شم از کجا ببینمش دوباره😭😭😭😭

اخه نمیتونم همش بشینم اونجا ک اینو ببینم که باید برم پایین درسمو بخونم

وا‌. رفتی درس بخونی یا دنبال پسر مردم باشی .

بشین‌خونه درستو بخوت اصلا..کنکور داریااا . بشین بخون دوسال دیگع‌پشیمون میشی

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا‌. رفتی درس بخونی یا دنبال پسر مردم باشی .بشین‌خونه درستو بخوت اصلا..کنکور داریااا . بشین بخون دوس ...

من درسمو میخونم و حواسم هست این دو تا موضوع با هم قاطی نشن 

نمیشه این دو موردو قاطی کرد هزاران نفر هستن که هم تو رابطتن هم درس میخونن حالا چون من اونو توی کتابخونه دیدم و اشنا شدیم دلیل نمیشه که اشتباه باشه 

اگه چیزی بینمون جدی شد هیجوقت نمیزارم تو کتابخونه رفتنم و درسم تغییری ایجاد بشه و یه موضوع کاملا جداست مثل همه ادمای دیگه 

هیچی فقط خواستم بگم تو رفتی اونجا درس بخونی برا کنکور،نه اینکه عاشق بشی و وارد رابطه...

عزیزم عزاران نفر هستن ک درس میخونن تو رتبطه هم هستن اینکه من ایشونو اواین بار اونجا دیدم دلیل نمیشه که کلا اشتباه باشه که

عزیزم عزاران نفر هستن ک درس میخونن تو رتبطه هم هستن اینکه من ایشونو اواین بار اونجا دیدم دلیل نمیشه ...

فکر میکنی

تو اول این راهی من تا تهش رفتم

کنکور به این سادگیا نیست

چرا اگه ارشد داشتی میگفتم میشه ولی کنکور تمرکز ۱۰۰ درصدی میخواد

دلتنگ آواز قو🦢
فکر میکنیتو اول این راهی من تا تهش رفتمکنکور به این سادگیا نیستچرا اگه ارشد داشتی میگفتم میشه ولی کن ...

من تازه ۱۷ سالمه وقت زیاد دازم 

فقطم صبح تا ظهر درس میخونم بعدش کلا ازادم