2777
2789
عنوان

آب دوغ خیار بد نیس آدم بزاره جلو مهمون ❓❓😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1354 بازدید | 75 پست

ابدوغ خیار دادن😂😐

بدترین کاربرا از نظر من: میخوان نظرشون رو هرطور شده قالب کنن- درمورد چیزی که اینجا به کسی مربوط نیس تاپیک میزنن اونایی که میخوان پز بدن مثل تاپیک میزنه ما چهارتا ماشین داریم - کسی که برای پربازدید شدن دروغ میگه و دنبال بازدیده

خیلی حرکتش زشت بود خیلی زیاد،مهمون حرمت داره و درست پذیرایی کردن از آداب میزبانیه اتفاقا غذای خوب درست کردن هم اولین وظیفه اس،

بنظرم نخورید ،بلندشین برین بیرون غذا یا ساندویچ بخورید ،همون اولویه هم زشت بود چه رسد به ماستو خیار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاشین برگردیندیگه هم اونورا نرین

زیادی صمیمیه زن داییم با خانواده شوهر 

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

بهشون میگفتید ابدوغ خیار غذا نیست اگر میگی وضع مالیشون خوبه.. یکی از فامیلای ما هم این شکلی بود میلیالدر بودن   به بار با هزار اب و. تاب گفتند میخایم کنار غذا شربت هم بدیم.. یه عالمه اب گرم با خاک قند میکس کرده بودن ابلیمو اصلا نداشت انگار داشتی اب گرم خالی میخوردی

😎💚🐬
بهشون میگفتید ابدوغ خیار غذا نیست اگر میگی وضع مالیشون خوبه.. یکی از فامیلای ما هم این شکلی بود میلی ...

اره فقیر نیستن ک همیچین غذایی گذاشتن 

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

خیلی حرکتش زشت بود خیلی زیاد،مهمون حرمت داره و درست پذیرایی کردن از آداب میزبانیه اتفاقا غذای خوب در ...

اصن خیلی خسیسه این زندایی من 

بستگی داره اگه خیلی صمیمی هستید مثلا روز اول خوب پذیرایی کرده روز دوم آب دوغ خیار البته پر ملات باشه اشکالی نداره تو گرما میچسبه واقعا من ناراحت نمیشم چون بلاخره مهمون چند روزم دیگه

باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش💚💙💜🤎🖤♥️❤️🧡💛💗💓💕💞❣️🌱🌿🍃

چقدر پررو و بی ادبه 

حق دارین والا 

اومدن ادبشون کنید مگر پولتونو از جوب اوردین خرج اینا کنین 

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 

ما حتی برای خودمونم آب دوغ و غذا حساب نمیکنیم

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدم‌های جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربه‌های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه، دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی، زیاد نگرانش نباش