2777
2789
عنوان

حالم از خواهر و برادرم بهم میخوره

277 بازدید | 14 پست

برادری  که وقتی از ازدواج اولم جدا شدم پولی رو که بابت مهریه گرفتم برد و تا ۶ماه نداد. خواهری که نماز و روزش و کربلاش همیشه به راهه ولی  تو دوران طلاقم وقتی برا یه مدت رفتم پیش مادرم زندگی کنم همش اذیتم کرد . اخرش بقیه خواهرا و برادرامو تحریک کرد تا منو بندازن بیرون . همه جمع شدن دورم هر کدوم یه جور تحقیرم کردن . یکیشون گفت برو کلفتی . یکیشون گفت من پولدارم تو حسود منی .یکی دیگه گفت من به تو غذا دازم خوردی 😔 برادرم با یقه لباسم می کشیدم که چرا پول نداری 😔. برا ازدواج مجددم حتی پول یه کیلو میوه هم که بزارم جلو خانواده شوهرم هم بهم قرض ندازن . الان که ازدواج کردم دیگه نمی تونم مثل سابق باشم باهاشون . برادرم حتی ازدواجم نیومد. یکسال و نیمه ازدواج کردم یکبار هم بهم زنگ نزده جلو شوهرم ... 

خواهرام هم کم زنگ میزنن ولی الان سر زایمانم تصمیم گرفتم بلاکشون کنم . نمیخوام هیچ کس بیاد برا زایمانم . حتی مامانم ... از همشون خسته شدم

اگر شرایطشو داری بی محلی کن بزار اونا بیان سمتت

همسرم خیلی هوامو داره خداروشکر .راحت باهاش درد و دل میکنم ... دیگه جوری شدم حتی دلم نمیخواد حالی ازم بپرسن ... چه برسه بچمو ببرم شهرمون ببینن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم خیلی هوامو داره خداروشکر .راحت باهاش درد و دل میکنم ... دیگه جوری شدم حتی دلم نمیخواد حالی ازم ...

سعی کن زیاد پیش شوهرت دردودل نکنی مردا ی روی دیگو دارن کلا بگو خودم دوست ندارم با هیچکس رفت اومد کنم نزار شوهرت چیزی بفهمه تروخدا هرچقدرهم که خوبه  

سعی کن زیاد پیش شوهرت دردودل نکنی مردا ی روی دیگو دارن کلا بگو خودم دوست ندارم با هیچکس رفت اومد کنم ...

بخدا خودشونو جلوش نشون دادن . تایپک قبلمو بخون یه گوششه ... اصلا شوهرم ازشون محبت ندیده

با این رفتارایی که داشتن حتی دنبال بهانه نباش برای جواب ندادن چون وقتی بهشون نیاز داشتی حمایتت نکردن بزار بفهمن که تمایلی به رابطه باهاشون نداری ولی اگه مامانت باهات خوبه دل اونو نشکن 

با این رفتارایی که داشتن حتی دنبال بهانه نباش برای جواب ندادن چون وقتی بهشون نیاز داشتی حمایتت نکردن ...

مامانم عرضه مدیریت بین بچه هاشو نداره .الان دو هفتس خونمه ... فکر میکنه چون من از همه کوچیکترم همیشه باید کوتاه بیام

با این رفتارایی که داشتن حتی دنبال بهانه نباش برای جواب ندادن چون وقتی بهشون نیاز داشتی حمایتت نکردن ...

مامانم سنشم بالاس نمیتونه کارا زایمانمو انجام بده

تو دقیقا شکل منی من باهمشون قط رابطه کردم فقط در حد احوالپرسی اونم خشگ و خالی و سرد توی مهمونیابذار ...

دقیقا ... الان یکیشون رفته مثلا لباس گرفته برا بچم ... جنس پلاستیک و آشغالی ... میخوام پس بدم ... فقط گرفته که بگع اره برا بچش سیسمونی گرفتم 

دقیقا ... الان یکیشون رفته مثلا لباس گرفته برا بچم ... جنس پلاستیک و آشغالی ... میخوام پس بدم ... فق ...

دقیقا خواهر منم ی تیشرت نازک گرفت برا تولد بچم یکبار شستم هم دون دون شد هم عکساش پاک شد من همونجا فهمیدم از این لباسای ۵۰ تومنیه ولی هیچی نگفتم

دقیقا خواهر منم ی تیشرت نازک گرفت برا تولد بچم یکبار شستم هم دون دون شد هم عکساش پاک شد من همونجا فه ...

من فرستادم پس ... کلا دیگه نمیخوام حالمم بپرسن ... به دلم سیاه شدن