2777
2789
عنوان

خرید زمین

42 بازدید | 5 پست

دوستان من هرچی کار کردم طلا خریدم هی نخوردم و نپوشیدم

جمع کرده بودم واسه جهیزیه 

ولی الان پدرم میگ بیا شهرستان باخواهرت شریکی زمین بخر طلاهاتو بفروش 

ولی میدونم جهیزیه خوب نمیخرن در حد همون 300م وام ازدواج 

چون واسه خواهرامم جهیزیه خوب نخریدن

الانم یه50م جمع کردم واسه خرج بله برونم چون پدرم کلا اعتقادی ب دکور زدن و لباس خریدن و ابن چیزا پول نمیده مثلا الان بخام کت و شلوار بخریم یا حلقه بخریم پول نمیده یا میگ مابقیشو کمک کن 

سردوراهی موندم نمیخامم چیزی ب دلم بمونه

حتی اگه این مسائل خانواده هم نبود شریکی با هیشکی بخصوص اعضای خانواده جوراب هم نخر چه برسه ب خونه و زمین.

هیچ وقت بجز خودت هم نذار کسی از داشته های مالیت خبر داشته باشه

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی اگه این مسائل خانواده هم نبود شریکی با هیشکی بخصوص اعضای خانواده جوراب هم نخر چه برسه ب خونه و ز ...

مرسی عزیزممم ممنونم ک نظرتو گفتی 

مادرم میگ هروقت خاستی وسیله بخری نصفتو بفروش ب خواهرت گفت شاید نداشت ب من پول بده 

مرسی عزیزممم ممنونم ک نظرتو گفتی مادرم میگ هروقت خاستی وسیله بخری نصفتو بفروش ب خواهرت گفت شاید نداش ...

خودتو فدای هیچکس نکن و نذار پدر مادرت حس عذاب وجدان بهت بدن ! محترمانه بگو نه . داشتی تنها بخر نداشتی هم نمیخری و در هردو صورت اعصابت آرومه.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••