بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من میشناسم طرف مدرسه هیئت امنای بود پرستاری روزانه رفت
و یکی از همون مدرسه روانشناسی رفت
در کل مدرسه زیاد مهم نیست اگه سهمیه ام باشه باید خیلی بخونی ، انواع کلاس ها رو بری و ...
من به کاربرا بی احترامی نمیکنم، اونا بهم بی احترامی میکنن🤕در کل از آدمایی که بی دلیل بهت میپرن بدم میاد، فکر میکنن که با متهم کردن به جایی میرسن ، خیلی جاها اتفاق افتاده حتی تو تلگرام😟حتی اگه از ظاهرم بدم بیاد باز خدا رو شکر که یه دخترم💕هدفم داشتن یه شغل حلال و پر پرستیژ 💪و البته برای رفع مشکلم مدام دعا میکنم و از خدا کمکمیخوام، میدونی چیه! کمک خواستن از خدا یه هنره 🤲 و در آخر زندگی یه فرصته!☠️
میشه بدونم شخصیتش چطوری بود واقعا خیلی درس خون بود ؟ و تو مدارس عادی بود ؟
بله درسخوان بود..مدرسه عادی میرفت.اتفاقا تو شرایط بسیار سخت زندگی بودن پدرشون رهاشون کرده بود.هیچ منبع درآمد درست حسابی نداشتن برای هزینه کردن..مادرشون بیمار شده بود..اما عزمش رو جزم کرده بود و همون سال اول قبول شد.. خداروشکر
الان سخته ولی قبلا زیاد بودن سراغ داریم خواهر برادری پزشکی قبول شدن شهرستان بدون امکانات پدر و مادر سواد نداشتن و فقیر هم بودن ولی خودشون بسیار تلاشگر و درسخون
الان هر کی تو فامیل پزشکی آورده سهمیه داشتن یا خیلی خرج کلاس ها و مشاور و ....کردن
من امسال انتخاب رشته دارم بین رشته تجربی و انسانی درگیرم استخاره گرفتم انسانی و تجربی هر دو اومد خیلی خوب است نمیدونم چیکار کنم میترسم تجربی قبول نشم مثل همه فامیل هامون زیست جانوری بخونم از انسانی هم میترسم پشیمون بشم
برام دعا کنید مدال طلا المپیاد ریاضی را بدست بیارم میخوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه