2777
2789
عنوان

شما جای دوس پسرم بودید چی میکردید

165 بازدید | 19 پست

آقا این پسر ماه سوم پیام داد مامانم ک من قصدم جدیه ۲۷سالشم هست

مامانم برگشت نه این باباش معتاده این خوب نیس این به دردت نمیخوره من دلم واست میسوزه نمیخا

آقا باز دوس پسرم با من موند 

بعد ی چندبار دیگ اینا باهم حرف زدن باز ماملنم اینارو گفته ک دختر من خوب نیس چرا میخوایش به درد ازدواج نمیخوره و ال و بل

بعد دو سال باز مامانم پیام داده ک کمتر به من پیام بده دوس پسرم ک ادب شمممممم

بعد دوس پسرم دیگ دعواشون میشه باهم

میگه چرا دو سال من و مسخره کردید همش میگید برو برو این خوب نیس

من مگ معتادم الافم بیکارم 

ماملنم میگ خیلی حاضر جوابی اینم میگ ادب به سن و سال و بزرگی نیس

دیگ مامانم یه شهر دیگس به دوس پسرم میگ اره آدمای شهر شما به درد نمیخوره دوس پسرم میگ شهر شما هم به دعا و جادو معروفند

همش مامانم به دوس پسرم میگفت این باباش معتاده ما زندگیمون خوب نیس میخای بیای

دوس پسرم میگ این همه به دخترت گیر میدی فکر زندگیت باش پس با شوهرت باش این خودش نخواسته ک بیاد انقدر گیر میدید و اذیت میکنید

من میدونم دوس پسرم جواب داده بی ادب بوده 

ولی بنظرتون حق با مامانمه یا دوس پسرم 

از دست مامانم کلافم الان میگم رشته مورد علاقمو نیوردم خودم میرم کار از پول خودم باز بمونم پشت کنکورمیگ نمیزارم یا میری دانشگاه یا شوهر کن خونه شوهرت بخون 

خب من اخه چیکار کنم هوف

زندگی گر رود به کام عدم  عشق باقی‌ست تا قیام قلم🤍🌱 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسره شغلش چیه

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
خب باشه،جرم که نکردهمنم بابام اعتیاد داشت الان ترک کرده و مامانمم این جریانو به پارتنرم گفت و هیچ مش ...

اخه فکر کن تو یکیو بخوای به مادرش پیام بدی ۲سال تمام بگی میخوانش بگه نه حق نری 

تو باشی عصبانی نمیشی؟

18، 19 سالته؟ بنظرم فکر ازدواج و دوس پسر اینا نباش فعلا. برو دانشگاه

اخه من نمیخاستم الان باش ازدواج کنم باهم بودیم اشتباه من این بود به خانودم راست و حسینی گفتم همه چیو

اره میگ کی دختر معتاد میگیره اخه

به مامانت بگو چیه زن معتاد بشم؟؟؟ واقعا رفتار مامانت عجیبه 

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند