2777
2789

سلام دوستان امسال میخوام برم دانشگاه نمیدونم فضاش چطوره این لباس مناسبه یا نه 

حالا با توجه به اینکه قدمم کوتاس و کلا ظریفم نظرتون چیه 

کدوم قشنگتر و مناسبتر و البته بروز تره 

( میخوام با پارچه دیپلمات باشه مشکی یا سرمه ایشم شما بگین کدوم رنگ بهتره) ❤

من چنینم تو برو مصلحت خویش اندیش!!!

اولی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا دانشگاه میخای هیچکدوم تیپ دانشگاه نیست

اره یه خورده رسمی هس پیش خودمم ولی بین بقیه مانتو و لباسام بعضی موقع اینجوزی میخوام بپوشم 

یعنی کسی کت نمیپوشه تو دانشگاه ضابع س؟؟ 

مشکی بگیراولی سمت راست بین اینا بهتره ولی درکل حس میکنم همه‌شون سنگینن برای دانشجو

یعنی کسی کت نمیپوشه تو دانشگاه؟  

ضایع س یعنی 

یعنی کسی کت نمیپوشه تو دانشگاه؟ ضایع س یعنی

من هرچی رفتم دانشگاه ندیدم کسی کت بپوشه والا همه مانتو بلند از اینا ک بند تو کمرشو میکشن تنگ میشه استیناشون میخوره بالا

تیا : چشمان   دام : مادرم ♥
من هرچی رفتم دانشگاه ندیدم کسی کت بپوشه والا همه مانتو بلند از اینا ک بند تو کمرشو میکشن تنگ میشه اس ...

اخه از اینا دوس ندارم 

تازه بلند هم فک نکنم بهم میاد🥲 نمیدونممم چی بپوشمم

میپوشن ولی اسپورت‌تر، اینا خیلی رسمی‌ترنکت تک رنگی بیشتر میپوشن

اها پس خوبه به نظرت همین کت ولی با یه شلوار دیگه اوکیه؟