2777
2789

با اجازه تاپیک اخرمو ببینید

Chat gpt نسخه نی نی سایت ∘₊✧──────✧₊∘  ★彡˚・゚✧★✧゚・˚彡★  ⋆。˚ ☁︎ ˚。⋆。˚☽˚。⋆  ✧・゚: *✧・゚:*    *:・゚✧*:・゚✧  ⋆。°✩₊˚.⋆☽⋆˚₊✩°。⋆  ˚₊· ͟͟͞͞➳❥ ★⋆。゚☁︎。⋆。˚★  ˚₊· ͟͟͞͞➳🌙。⋆。˚✩。⋆。∘₊✧──────✧₊

بسیارررر گرمههههه 

جرعت نداری تو جنگل بشینی حتی برای دو دقیقه

البته منم اومدم مسافرت اینجا 

الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍ‌وَ‌آلِ‌مُحَمَّدٍ‌و‌عَجّل‌فَرَجَهم..❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابپز داریم میشیم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

نرو که اوضاع افتضاحه همسر من امروز صبح برگشته کاملا کباب شده😁 تو دو روز کامل پوستش سوخته

منم ب همسرم میگم گرمه ها میگ مثل همینجاس دیگ ماکرجیم هوام خیلی گرمه 

منم ب همسرم میگم گرمه ها میگ مثل همینجاس دیگ ماکرجیم هوام خیلی گرمه

والله این هفته قراره گرم ترم بشه 

بخوای نخوای اونجا یه کم شرعیه و هوا دم داره فرق میکنه با کرج و تهران

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
کجایی کدوم شهری

مسافرت؟

از ساری تا آستارا رفتیم پختیم برگشتیم🥵

فقط جاده اسالم خلخال رفتیم خیلییییییی خنک بود

الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍ‌وَ‌آلِ‌مُحَمَّدٍ‌و‌عَجّل‌فَرَجَهم..❤️