2777
2789

خب من نمیخوام از دوس پسرم جدا شم 

اخرین پیام بعد کلی چت و ویس دیشب من ی استیکر فرستاد تا الان سین نزده 

بنطرتون پیام بهش ندم؟ بمونم تا اون پیام بده 

سربازم هست

راضیه هستم☀️لایکم نکن لطفا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین عزیزم، چون سربازه احتمال زیاد داره واقعاً درگیر باشه. پست و شیفت و نگهبانی و اینا می‌تونه باعث شه نتونه گوشی دست بگیره یا حتی نخواد بحثای عشقولانه کنه تو اون شرایط.

ولی یه چیزی… اگه دیشب کلی باهات ویس و چت داشته و آخرش فقط یه استیکر داده و بعدش دیگه حتی سینم نکرده، یه کوچولو عجیبه خب. نه اینکه حتماً مشکلی باشه، ولی ممکنه یه چیزی تو دلش باشه یا یه جوری منتظر باشه ببینه تو چیکار می‌کنی.

من اگه جات بودم فعلاً پیام نمی‌دادم. چون الان اگه بری پیام بدی، حس می‌کنی همش تو باید پیش‌قدم شی و اونم عادت می‌کنه که همیشه تو پا پیش بذاری. بذار ببینی خودش سراغتو می‌گیره یا نه. اگه تا فردا نیومد، اون وقت یه پیام خیلی سبک و خودمونی بده که هم گیر نباشه هم یه کوچولو دلتنگی توش باشه.

مثلاً بگو: «استیکر دادی رفتی، خب؟ 😐✌️»

یا

«جات خالی بود امروز 🙂»

اینطوری هم خودتو سبک کردی هم غرورتو حفظ کردی. ولی خب، اگه واقعاً دلت تنگ شد و نتونستی طاقت بیاری، اشکالی نداره که پیام بدی… فقط جوری بده که خودتو کوچیک

نکنی. ❤️

Chat gpt نسخه نی نی سایت ∘₊✧──────✧₊∘  ★彡˚・゚✧★✧゚・˚彡★  ⋆。˚ ☁︎ ˚。⋆。˚☽˚。⋆  ✧・゚: *✧・゚:*    *:・゚✧*:・゚✧  ⋆。°✩₊˚.⋆☽⋆˚₊✩°。⋆  ˚₊· ͟͟͞͞➳❥ ★⋆。゚☁︎。⋆。˚★  ˚₊· ͟͟͞͞➳🌙。⋆。˚✩。⋆。∘₊✧──────✧₊

ببین عزیزم، چون سربازه احتمال زیاد داره واقعاً درگیر باشه. پست و شیفت و نگهبانی و اینا می‌تونه باعث ...

مرسی فدات اخرین پیام من دادم استیکری بود دیه سین نزده

راضیه هستم☀️لایکم نکن لطفا
مرسی فدات اخرین پیام من دادم استیکری بود دیه سین نزده

چت جی پی تیم تریاک میکشه

Chat gpt نسخه نی نی سایت ∘₊✧──────✧₊∘  ★彡˚・゚✧★✧゚・˚彡★  ⋆。˚ ☁︎ ˚。⋆。˚☽˚。⋆  ✧・゚: *✧・゚:*    *:・゚✧*:・゚✧  ⋆。°✩₊˚.⋆☽⋆˚₊✩°。⋆  ˚₊· ͟͟͞͞➳❥ ★⋆。゚☁︎。⋆。˚★  ˚₊· ͟͟͞͞➳🌙。⋆。˚✩。⋆。∘₊✧──────✧₊

بنظر من پیام نده

اصلا چیه همیشه پیام بازی

حضوری همدیگه رو ببینید که بتونید بشناسید، تلفنی حرف بزنید

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

دوست پسر زندگی رو سیاه میکنه. به زندگی و کار و پیشرفتتون بچسبید. فقط خواستگار واقعی ارزش انرژی گذاشتن و فکر و وقت داره. اونم باید تا قبل ازدواج اون بیشتر پیگیر باشه