2777
2789
عنوان

چطور میشه ک بعضی مردا انقدر بی شرفن

279 بازدید | 22 پست

چطور میشه ی مرد زنشو نخاد؟ بچه هاشو نخاد؟  چطور میشه دلشون میاد خیانت کنن به شریک زندگیشون به خانوادشون،، واقعا نمیتونم درک کنم

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم برمیگرده به فرهنگ خانواده اشون تربیت و این مسائل ریشه ای

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

برای اینکه همه شون دارن امتحان میشن

بیشتر صبر اطرافیان داره امتحان میشه 

خودشون ک عقل ندارن همه چیزو تو پایبن تنه و عشق لحظه ایی میبینن 

و چرا خدا این ادما را از زمین محو نمیکنه؟ چقدر اطرافیان باید حرص بخورن. نه دعا روشون اثر داره ن نفری ...

انسان هایی که ظلم میکنند کفرمیگند انگار عمرطولانی تری دارند زندگی موفق تری هم دارن من از نزدیک دارم میبینم آدم ظالم دروغگو تهمتی خودخواه بی دین بی ایمان روز به روز شرایطشم بهترمیشه

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرم برمیگرده به فرهنگ خانواده اشون تربیت و این مسائل ریشه ای

تا حدودی موافقم با این حرفت. 

خانواده خیلی مهمه

شاید شریک زندگیش از زندگی بیزارش کرده همه کاستیا رو درمردا جستجو نکنیم کمی هم به رفتار وگفتار خود رج ...

طلاق رو برای اینجور مواقع گذاشتن گلم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بیشتر صبر اطرافیان داره امتحان میشه خودشون ک عقل ندارن همه چیزو تو پایبن تنه و عشق لحظه ایی میبینن

هم خودش هم اطرافیان

صبر باید کرد فقط صبوری خیلی موثره برای درست شدن طرف

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
شاید شریک زندگیش از زندگی بیزارش کرده همه کاستیا رو درمردا جستجو نکنیم کمی هم به رفتار وگفتار خود رج ...

همونطور که یک زن تحت هیچ شرایطی حق خیانت نداره مرد هم حق خیانت ندارمطمئنم ته دلت میگی خیانت مرد عیبی نداره چون مرده

خودتم یه مرد آشغالی انگار

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انسان هایی که ظلم میکنند کفرمیگند انگار عمرطولانی تری دارند زندگی موفق تری هم دارن من از نزدیک دارم ...

زندگی بهترو تا ادم توی چی ببینه. 

من زندگیو خوب میدونم و بهتر میدونم ک خانواده پشت هم باشن، ک بچه والدینشو بپرسته و الگو بدونه، نه اینک ازشون فراری باشه،  وقتی یه مردی یا ی خانمی پا کج بزاره و بجه ها بفهمن این ینی با خاک یکسان شدن شخصیت طرف. 

ولی عمر طولانی ترو اره. 😣 کاش زمین راحت میشد از وجود این افراد

خیانت چیزی هست ک هیج جوره نمیشه توجیه اش کرد 

مرد بره گمشه طلاق بده مهریه بده بعد هری و هر غلطی خاست بکنه