2777
2789

که شوهر و باید رها کرد  

باید بزاری بره تو دل هرچی که ازش میترسی 

باید رهاش کنی و ترس ازدست دادنت و کم کنی 

نباید گوشیشو و چک کنی یا حساسیت داشته باشی رو حرفش کارش رفتارش نگاهش وحتی رفت وامدش 

باید تمرکزت و از روش کامل برداری ذره بینی که گرفتی روش و کنار بزاری  بزاری بره تو دل خانوادش  اصن بره با مادرش سفر بره زندگی کنه بره توبغلش بخوابه   اصن بزاری با هرچی هرزه تو دنیاس روبرو بشه 

اگه یکی اینارو بهم میگفت شاید تو دهه ی بیست سالگی 

اون تیکه ی موهام سفید نبود یا شاید هیچوقت اون لرزش دست و تجربه نمیکردم  یا تجربه ای از پنیک شدن نداشتم 

شاید  دوسال تمام با روح و روان و زندگی خودم بازی نمیکردم ... شاید الان بچه ی بزرگترم بخاطر اون دوسال تلخ  الان درگیر پرخاشگری شدید نبود

الان بعد از  همه ی بالا و پایین های ترسناکی ک زندگی سر راهم قرارداد فقط میتونم بگم  هیچوقت ارامش این چندماهم و نداشتم ... ارامش قشنگی که فقط بعداز رها سازی از وابستگی ها  بوجود میاد 

شوهرم چندروز میمونه خونه مادرش  چون پدرش بدحاله یکم ... مادرشوهرم بامن قطع ارتباطه و پیش شوهرم و بچه ام مدام ازم بدگویی میکنه و تخریبم میکنه ک خودشو بکشه بالا 

نزدیک خونه ی مادرشوهرم خونه ی زن هرزه ایه ک  شوهرم باهاش ارتباط داشت سن مادربزرگ شوهرم و داشت 😃.. 

من خونه ام با بچه هام ...  

باهم بازی میکنیم  غذا درست میکنیم عصرا کاپ کیک درست میکنیم شبا میریم پارک و شهربازی 

به شوهرم رنگ نمیزنم  به این ک الان کجاست و نکنه ..؟ 

نکنه ؟؟؟؟ 

نکنه ؟؟؟؟ فکر نمیکنم 

و فکر میکنم  من بزرگترین درس زندگیمو به خوبی  یادگرفتم  و اون سیلی محکم زندگی که دوسال طول کشید تا جای انگشتاش کمرنگ شه   بود ک باعث شد من ب خودم بیام  ....!

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

آفرین.👏🏻👏🏻

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینجور ادامه بده شوهرت هم به روز سرش به سنگ میخوره برمیگرده

تو مامان قوی هستی . زندگی همیشه اول امتحان میگیره بعد درس میده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭خدایا این اگ متاهلیع میخام صد ساال ادم گیر همچین کثافتایی نیفتع

😀😀😀😀 انشالله ک  نمیفتی 

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

همینجور ادامه بده شوهرت هم به روز سرش به سنگ میخوره برمیگردهتو مامان قوی هستی . زندگی همیشه اول امتح ...

اتفاقا خیلی تغیر کرده ... فک میکنم شاید اگه یه راه باشه ک بشه باهاش ادمارو تغیر داد  رها کردنشون ب حال خودشونه

اتفاقا خیلی تغیر کرده ... فک میکنم شاید اگه یه راه باشه ک بشه باهاش ادمارو تغیر داد رها کردنشون ب ح ...

دقیقا دذسته

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم