2777
2789
عنوان

کاش یکی چندسال پیش بهم میگفت که شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1532 بازدید | 48 پست
خداروشکر روبه راه شده . ولی از خوشیات پیش کسی حرف نزن چشمت میزنن

درست میگی 

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آفرین خوشم اومد زندگی رو بردی با طرز فکرت مطعن باش از روزی ک به این منطق رسیدی زندگیتم عوض میشه..مشکل توی همه زندگیا هست ولی اینکه تو چجوری باشی مهمه بعضیا با یه مشکل کوچک خودشونو میبازن و به جهنم برا خودشون درست میکنن و میگن بدبختم بدشانسم هیچوقت طعم آرامش و حال خوب رو نمی‌فهمن ..یکیم شاید مشکلاتش چند برابر باشه ولی رها می‌کنه و خودشو درگیر نمیکنه به جاش زوم می‌کنه روی آرامش و لذت های دیگه ای که حال خودشو خوب کنه تو زندگیتشو قشنگ می‌کنه و نمیگه من بدبختم...همه چی ب خود آدم بستگی داره خلاصه و آدم وقتی پخته میشه به این منطق شما میرسه

هنوزم باهاش کنار نیامدی تظاهر می‌کنی کنار آمدی وقتی کسی با چیزی کنار میاد حتی بهش فکر نمیکنه چه برس ...

اولش و خوندی ؟؟؟ نوشتم کاش یکی اینارو بهم میگفت هدفم ازنوشتنش  این بود ک یکی که حساسیت زیادی داره بخونه   کاملا پشت تاپیکم هدف داشتم عزیزم 

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

غزل عزیزم خوبی گل پسرات چطورن خوشحالم که حالت خوبه مطمئن باش که شوهرت یه روزی پشیمون میشه از کاراش ...

غزاله خوبی عزیزم چقد دلتنگ حرف زدن باهات بودم  

کجایی درچه حالی ... چ میکنی با زندگی  قشنگم 

غزاله خوبی عزیزم چقد دلتنگ حرف زدن باهات بودم کجایی درچه حالی ... چ میکنی با زندگی قشنگم

خوبم مرسی خواهری منم دلم برات تنگ شده بود

هستم   با بچه ها میگذرونم  و توخونه روزمرگی

خوبم مرسی خواهری منم دلم برات تنگ شده بودهستم با بچه ها میگذرونم و توخونه روزمرگی

عزیزم ❤❤

سلام غزل جان خیلی خوشحالم برای خودت وگل پسرات.خدارو شکر بعد این همه سختی که کشیدی خودت راه آرامشتو پیدا کردی.جدای از حرفات قلمتو خیلی دوست دارم انقدر قشنگ مینویسی که باور کن غرق نوشتنت میشم.استعداد بالایی داری ایکاش بچه ها یه کم که از آب وگل در اومدن برای خودت هم یه کاری کنی چون حیفه این استعدادی که داری هست.موفق باشی عزیزم