2777
2789
اوه اوه پس راه زیادی درپیش داری آخرا آخرا خیلی کند میه جلو اه کی تموم میشه این دوماه من

آره. کلا بارداری تا وقتی توش هستی خیلی طولانیه ولی همین که بچه به دنیا اومد به به عقب نگاه میکنی میبینی چقدر زود گذشت

من الان منتظر تشکیل قلبشم ازین لحاظ خیلی استرس دارم

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای شما هم درد طبیعی کشیدی سز شدی

نه من اصلا ازدواج نکردم😂🚶‍♀️

ولی خواهرم هم مثل شما بود درد طبیعی کشید بعد رفت سزارین ( حتی چون جفت و ... زود تر جدا شده بود  انقدر اورژانسی بود که کلا وقت نشد  بی حسی اثر کنه و...)

خدا رو شکر گذشت 

ماندگار باشه براتون🥰❣

لگنم مناسب نبود

شما کدوم شهری دکترت کیه؟

چرا دکترت بهت نگفته همون اول که مناسب طبیعی نیس لگنت و انقدر دردکشیدی

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

چرا نداره نشده دیگه حتما دهانه رحمش باز نشدهیا فشار خونش بهم خورده

با توحرف زدم الان؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

شما کدوم شهری دکترت کیه؟چرا دکترت بهت نگفته همون اول که مناسب طبیعی نیس لگنت و انقدر دردکشیدی

هعی چی بگم خواهر دکتر هیچی از خودش نمیدونست یه دکتر دیگه اومد دید گفت باید عمل شم

مامانی عاشقته پسرم(:♥️ ‌‌

هعی چی بگم خواهر دکتر هیچی از خودش نمیدونست یه دکتر دیگه اومد دید گفت باید عمل شم

کدوم شهری