2777
2789

ان‌شاءالله بهتر بشی

هزینه‌ش چقدره؟ بیهوشی داره؟

محبوبِ‌من! عاشق‌هانمی‌میرند! همین‌که‌عاشق‌می‌شوند،مرگ‌خودکشی‌می‌کند...     ممنون میشم درباره سرطان سینه اطلاعاتی دارید ازم دریغ نکنید.♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با لیزر بود ۶و ۵۰۰ تو جشنوارشون انجام دادمالانم دارم میمیرم ارزوی مرگ کردم الان😭

خوب میشی

تحمل کن🥲

محبوبِ‌من! عاشق‌هانمی‌میرند! همین‌که‌عاشق‌می‌شوند،مرگ‌خودکشی‌می‌کند...     ممنون میشم درباره سرطان سینه اطلاعاتی دارید ازم دریغ نکنید.♡

اگ میتونی شیاف بذار. سعی کن قیل اینکه دردت شروع بشه دوباره شیاف بذارید. راحت ترین راه کم کردن درد ه ...

شیاف گذاشتم مسکن زدم اسپری بی حسی زدم وای خداییا غلط کردم دارم میمیرم 😭

مگه‌چقد واست بی‌حسی زده که به این زودی دردت شروع شده. من‌انجام دادم چند ساعت اول بخاطر بی حسی درد ن ...

دو طرفشو بی حسی زد تا رسیدم خونه شروع شد وای از جام نمیتونم تکون بخورم