2777
2789

باز کلی دعوا و درگیری و داستان داشته باشید و سنتونم رفته باشه بالا باز به بچه ی دوم فکر میکنید ؟ خیانتشو نبخشیدم به خاطر دخترم گذشتم اگر بچه نیاوردم دخترم آینده اومد گله کرد بهش چی بگم دخترم دقیقا شاهد مشکلات و اذیتاش بود

شوهرت پشیمون شده؟الان زندگیتون خوبه؟

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه...وقتی این یکی بچه تو آرامش نیست چرا یکی دیگه بیارم و جای یکی،،دو تا رو آزار بدم...تو جنگ و دعوا خواهر و برادر به کارش نمیان مهم تر از اون آرامشه.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

یچه دوم؟؟؟مطمئن باش هیچ وقت نمیگه چرا من تنهام این‌ حرفا چیه خودتو گول نزن با این حرفا مراقب خودتو دخترت باش دوره زمونه یه طوری میشه ک‌ دخترت در اینده خدا رو شکر میکنه یکیه نگران نباش اومدیمو دومیم اوردی باز کارت یجایی رسید جدا شی اونوقت چی ب اینا فکر کردی ناراحت نشی از حرفام واقعیته شما اساس زندگیت متزلزله اعتماد نکن اصلا

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

من که نمیارم

پسرمم عاشق بچه هست

۲ شب پیش داشت گریه میکرد میگفت خودم ازش مراقبت میکنم

ولی من امکان نداره قبول کنم

دیدم چطور همین یکی رو تو چه محیطی بزرگ میکنه حیف نیست یکی دیگه رو هم بدبخت کنم

چرا برگشتی کاش منو طلاق می داد میرفتم پشتمو نگاه نمی کردم با بچه م می رفتم

به خاطر همین بچم دوست نداشتم خونه ی مادرم بزرگ بشه اذیت میشد بچم اتاق خودشو میخواست نمیتونستم هم بدمش دست باباش 

یچه دوم؟؟؟مطمئن باش هیچ وقت نمیگه چرا من تنهام این‌ حرفا چیه خودتو گول نزن با این حرفا مراقب خودتو د ...

دقیقا من همسرم خوبه ولی خر طبیعت هستش بعد دلش بچه میخوادا ولی میگه من حوصله ندارم خودت حوصله داری بیار بچه آدمی هم هست که با دوتا سه تا بچه طلاق بده ولی در کل ذاتا آدم بدی نیستش