2777
2789

چند وقت پیش یه خواستگاری داشتم خونه جدا داشته ولی کارش آزاده خونوادم ردش کردن گفتم حداقل بزارید بیان همدیگرو ببینیم شاید بقیه شرایطش اوکی بود من با کارش مشکل ندارم اگه بقیه شرایطش خوب باشه خونوادم کار دولتی میخان خونه زیاد براشون مهم نیس ولی من خونه خیلی برام مهمه حتما تونسته که خونه داره ۲۳سالمه قیافم هم خوبه یعنی بقیه میگن ولی خاستگارای خوبی ندارم وبیشتر تقصیر خونوادمه بدون اینکه طرفو بشناسن رد میکنن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره قطعا

بعضی از ازادها درامد بسیار خوبی دارن

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

خانوادت هنوز فکر میکنن دوران قدیمه. من با یه شغل دولتی ازدواج کردم همون دو ماه اول زندگی پشیمون شدم از اشتباهم

چون پارسال 12 تومن حقوق می‌گرفت دریافتیش میشد 17 تومن به زور. با اینکه مهندسه و یه جای دهن پر کن هم کار می‌کرد. 

خداروشکر ول کرد زد تو کار آزاد 

شغل آزاد اگه درآمدش خوبه همینو بچسب

اتفاقاً کار آزاد خوبه

باا اینکه داداشام همشون کارشون آزاده وزندگیشون خوبه ولی خونوادم برا دخترشون کار دولتی میخان چون چندتا خاستگار از فامیل داشتم وقبول نکردم مامانم میگه میخای فردا مصخره‌مون کنن باید یه جای خوب بدمت

چجوری خونوادم قانع کنم حداقل مردم بیان ببینن خیلی کار براشون مهمه باید دولتی باشه

بگو الان کی با کار دولتی و حقوق بیست تومن اینا میتونه خونه بخره ؟ ولی این پسر خونه داره وضع زندگیش بهتره لطفا رد نکنید به نظر من اهمیت بدید 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

خانوادت هنوز فکر میکنن دوران قدیمه. من با یه شغل دولتی ازدواج کردم همون دو ماه اول زندگی پشیمون شدم ...

خب چکار کنم اصلا اجازه نمیدن مردم بیان میگم هیچکی اونقد کامل نیس هم باید کاردولتی داشته باشه هم خونه هم خوشگل هم خوش اخلاق وقت ازدواجمه دیگه چون مجردی برام عذابه

الان این مشکلش چی بوده رد کردن؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

باا اینکه داداشام همشون کارشون آزاده وزندگیشون خوبه ولی خونوادم برا دخترشون کار دولتی میخان چون چندت ...

قانعش کن که کار آزاد درآمدش بیشتره

من شوهرم کارش دولتیه... دوستش که شغلش ازاده سه برابر شوهر من درآمد داره ... دیگه قدیم نیس که کار آزاد خوبه باشه 

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....
کارش فست فود وکبابی بود

اره منم ی خواستگار فست فودی داشتم مهندس هم بود البته ،خونه هم داشت . دیگه جور تشد وگرنه خوب بود نسبتا 

خب چکار کنم اصلا اجازه نمیدن مردم بیان میگم هیچکی اونقد کامل نیس هم باید کاردولتی داشته باشه هم خونه ...

صحبت کن بازم باهاشون