2777
2789

دوهفته پیش زایمان کردم دفع لخته داشتم امروز دکترم برام سونو نوشت تو سونو قید شده بود ک لخته هست و دکتر برام یه قرص نوشته ب اسم مترژن اونو خوردم انقد سرم گیج میره  ب دکترم گفتم میگه دوروز بخور  و گفت نگران نباش عادیه 

کسی اینجوری بوده 

💚

من لخته خیلی کم داشتم 

ولی خونریزی شدید داشتم با اینکه زایمانم طبیعی بود اما یک شب بستری بودم...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

من لخته خیلی کم داشتم ولی خونریزی شدید داشتم با اینکه زایمانم طبیعی بود اما یک شب بستری بودم...

منم یه شب بستری بودم دیگه 

من سر زایمان اولم لخته نبود این سری لخته دارم خیلی ترسیدم ولی امروز رفتم سونو گفت چیزی نیست خون و لخته است

💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه شب بستری بودم دیگه من سر زایمان اولم لخته نبود این سری لخته دارم خیلی ترسیدم ولی امروز رفتم س ...

انشالله که چیزی نیست 

منم یک شب موندم سرم زدن برام دوباره معاینه کردن ببینم چیزی از جفت باقی مونده که نمونده بود....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

تقریبا ولی خب سر اولی اصلا ماساژ ندادن اصلا لخته نداشتم

منم لحظه زایمان نذاشتم ماساژ بدن متاسفانه رحمم لخته شد شدید ...فک کن اندازه جگر ازم بیرون می اومد که به خاطرش شب بستری شدم 

همون لحظه زایمان دفع شدید داشتم شبش بستری شدم چون خون زیاد از دست دادم

سونو کردن؟ 

من امروز رفتم سونو خداروشکر بقایا نداشتم فقط لخته خون و خون بود ک دوتر قرص داد بهم نیم ساعت پیشم بهش پیام دادم گفت نگران نباش هیچی نیست

💚