2777
2789
دقیقا آفرین منم بقیش برام جذاب نیست چرت و پرت میگنهمشون از حسودی که نگار تو چشمه و پارتنراشون هم مثل ...

شاهین هیچ حرفی نداره،تاحالا دقت کردم هرسری دهنشو بازکرده درمورد نگار بوده😂حتی زمانیکه بحث درمورد یکی دیگس

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
اصلا هم فمنیست اصلا هم با شخصیت نیست هم اون هم دکتر داشتن ادا میومدن منتها وقتی خودت نباشی از یجایی ...

جالبه فکر میکنن خیلی خفنن😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاهین هیچ حرفی نداره،تاحالا دقت کردم هرسری دهنشو بازکرده درمورد نگار بوده😂حتی زمانیکه بحث درمورد یک ...

شاهین خیلی دلش می خواست با نگار باشه اما نگار نه تنها بهش پا نداد بلکه نخ دادن هاش رو هم رو کرد 

برا همین حرصی شده زوم کرده تخریبش کنه 

کلا نشون میده خیلی از مردهای ایرانی اگر زنی بهشون پا نده به بدترین و غیر واقعی ترین حالت ممکن تخریبش می کنن 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
شاهین خیلی دلش می خواست با نگار باشه اما نگار نه تنها بهش پا نداد بلکه نخ دادن هاش رو هم رو کرد برا ...

ولی بنظرمن تخریب نیست دلش میخواد ازاین طریق باهاش صحبت کنه اما نگار اصلا محل نمیده

ولی بنظرمن تخریب نیست دلش میخواد ازاین طریق باهاش صحبت کنه اما نگار اصلا محل نمیده

نه عزیزم تخریبه وقتی پشتش مرتب میگه نقشه می کشه و آدما رو می کشه سمت خودش تیم درست می کنه
یا می گفت الان که مهراد اومده نگار میره پیش اون و میلاد و می پیچونه و دنبال کیس جدید و خوبه اینا تخریبه دیگه 

بخواد صحبت کنه روبرو باهاش صحبت می کنه نه پشت سر 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم