2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ماهرخ و دکتردیشب اشکام همینطوری برا نگار می ریخت قبلا فکر می کردم ماهرخ خیلی با شخصیته اما دیشب ف ...

جالبه نگار حتی ی پستم از عشق ابدی نذاشته اینا هردقیقه دارن پشت نگار صحبت میکنن،چقدر بی شخصیتن

ماهرخ فاز برداشته فکرکرده با ادم خفنی تو رابطس😂

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
ولی من از بهارررررررر متنفرم

من زیاد بهش جبهه ندارم 

خیلی هم دوسش ندارم اما بدمم نمیاد 

نگار و خیلی دوست دارم نباشه شاید اصلا نبینم برنامه رو

یعنی بقیه که با هم رابطه دارن دیدن ارتباطشون برام جذاب نیست 

اما الان هر جا نگار و میلاد تنها صحبت می کنن یا کنار همن کامل میبینم
حس می کنم میلاد واقعا رفتارش واقعیه وقتی نگار رو نگاه می کنه وقتی دستش رو می گیره یا بغلش می کنه 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
من زیاد بهش جبهه ندارم خیلی هم دوسش ندارم اما بدمم نمیاد نگار و خیلی دوست دارم نباشه شاید اصلا نبینم ...

من میزنم جلو جایی ک نگار باشه رو میبینم😂

جالبه نگار حتی ی پستم از عشق ابدی نذاشته اینا هردقیقه دارن پشت نگار صحبت میکنن،چقدر بی شخصیتنماهرخ ف ...

دقیقا

نگار خودشم استوری گذشت من یکبار همه اینا رو زندگی کردم روح و روانم رفت دیگه دلم نمی خواد حتی برنامه رو ببینم ترجیح میدم تمرکزم رو روی اهداف و موفقیتم بذارم 

یه بنده خدایی تو یوتیوب کامنت گذاشته بود ماهرخ فاز جورجینا برداشته انگاری کنار رونالدو نشسته :))

دقیقا نگار خودشم استوری گذشت من یکبار همه اینا رو زندگی کردم روح و روانم رفت دیگه دلم نمی خواد حتی ب ...

دقیقا همینطوره😝

میخواد باشخصیت باشه ولی نمیتونه،میگ فمنیستم اونوقت سراون اسکل داشت بهارو میخورد😂

میلاد میگن دوست دختذ داره

والا به طرز تابلویی توی برنامه دکتر الکی گفت نگار همچین حرفی بهم گفته دیگه شایعه دوست دختر داشته از انگشت چپشون میاد 

منم شنیدم که نگار یه دوست داشته اسمش سوگل با میلاد دوست بودن و نگار بهش گفته بیا شرکت کنن و از این اراجیف 

باور کن اگر این حرف ها بین این سه نفر بوده و همچین برنامه ای با هماهنگی هم داشتن مطمئن باش هیچکس نمی تونسته از جزئیات خبر داشته باشه 

تو برنامه هم میدیدی تا یکی آشنای یکی میشد 

خاله شهین و طناز می شستن با هم داستان سرایی کردن 

پس همین روند برنامه رو ببین در واقعیت تعداد این خاله ها خیلی زیادتر و شایعه ها بیشتر 

من میزنم جلو جایی ک نگار باشه رو میبینم😂

دقیقا آفرین منم بقیش برام جذاب نیست چرت و پرت میگن
همشون از حسودی که نگار تو چشمه و پارتنراشون هم مثل شاهین اگر نگار بهشون پا بده سریع شوتشون می کنن شروع کردن لیبل چشبوندن بهش که از چشم بندازنش از قیافه که نمی تونن 

دقیقا همینطوره😝 میخواد باشخصیت باشه ولی نمیتونه،میگ فمنیستم اونوقت سراون اسکل داشت بهارو میخورد😂

اصلا هم فمنیست اصلا هم با شخصیت نیست هم اون هم دکتر داشتن ادا میومدن منتها وقتی خودت نباشی از یجایی به بعد حقیقت واقعیت و رو می کنی برا همه