میگن از لوله های فاضلاب میاد یه سمی خریدیم ریختیم به لوله های فاضلاب فروشنده گفت بعد دو یه روز کلا تموم میشه حالا باید کل کابینت ها رو و آشپزخونه رو با وایتکس بشورم چون از لوله های فاضلاب اومدن یا چی😕حوصله هم ندارم اون همه رو چطور بشورم
خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پشه ریزه هارو میگی؟ چه سمی خریدی پدرم دراومده بخدا اینقدر وایتکس ریختم تو دسشویی
HAcker
البته گفت ک بعد ریختنش دو سه روزی هست بعد دو روز دیگه کلا قطع میشه منم دیشب ریختم ببینیم نتیجه چی میشه گوگل سرچ کردم بهتره تند تند محلول جوش شیرین و نمک و آب جوش ب لوله های فاضلاب بریزی یا آب جوش خالی