2777
2789
عنوان

توروخدابیاید مشورت بدید راجب مادرم و شوهرم من بیچاره امم

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 68 پست

رفت و آمد کن اما‌نزار حرفاشون روت تاثیر بزاره عزیزم بالاخره اونا خانوادتن و نمیشع ترکشون کنی اما‌ نزار حرف هاشون رو زندگیت تاثیر بزاره

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرت چقدر بي پرواس چطور ممكنه يه خانم بره جلوي در خونه ديگران و آبروريزي كنه !!! اونم دختر و دامادش ...

خب میگم بعضیا میگن حق نداری بامادرت حرف نزنی اما اون بااحرفاش منو نسیت ب زندگی سرد میکن شما هم باشی یک نفر مدام بد شوهرتونو بگه ناخودااگاه تاثیر میزار الانم میگم ی مدت بحاطر شوهرم دوری کنم ازش شوهرم فک کنه حرفاش برام مهم تا بعدا خودش بگه حرف بزن 🙃بعضیا میگن ب مادرت بگو ی مدت باهام حرف نزن اما اون حرف حالیش نیست دقیقا میاد ابروریزی میکن پیام مید پدر شوهر خاهرشوهرام ابرومو میبره 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
رفت و آمد کن اما‌نزار حرفاشون روت تاثیر بزاره عزیزم بالاخره اونا خانوادتن و نمیشع ترکشون کنی اما‌ نز ...

شوهرم گفته الان ک مادرتت قصد داره زندگی خراب کنه حق نداری حرف بزنی اگ حرف بزنی منم بد میشم مثل قبلا

میترسم شوهرم بد ش حرف نمیزنم مجبورم ی مدت ب حرف شوهرم باشم تا خوب ش اللان مامانم گفته اگ نیای و حرف نزنی میام ابروتو میبرم موندم چیکارکنم چی ب مامانم بگگم

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
خب میگم بعضیا میگن حق نداری بامادرت حرف نزنی اما اون بااحرفاش منو نسیت ب زندگی سرد میکن شما هم باشی ...

والا من مدل مادرتو اصلاً نديدم . اين افراد باعث سرشكستگي آدم هستن ، اون فكر كرده همه مثل بابات مظلومن .

نه به مادرت نگو زنگ نزن . نه خودت بهش زنگ بزن نه گوشیشو جواب بده

خب منم همین کارو میکردم الان توی روبیکا پیام داده 

سین نزدم 

بعد من جوابشو نمیدم پدرمو میفرسته سراغم پدرمم ازش میترس هرچی بگ میگ. چشم پدرمم میگ حرف بزن حرف نزنی میاد در خونه ابروریزی میش خب پدر من جلوشو بگیر چرااباید همچی کاری کنه

والا من مدل مادرتو اصلاً نديدم . اين افراد باعث سرشكستگي آدم هستن ، اون فكر كرده همه مثل بابات مظلوم ...

اره بخدا پدرم هرچی بگ میگ چشممم الان من مامانم گفته مبام ابروریزی میکنم خب من جوابشو ندادم پدرمو میفرسته سراغم پدرمم میترس چیزی بهش بگ . بخدا ی یک ماه کاری ب کارم نداشته باشن شوهرم خودش میگ برو پیش خانوادت من شوهرمو میشناسم . اما اگ بخاد باز پیام بد ابرومو ببره یا بیاد در خونه شوهرم دیگ نمیزار رنگشونو ببینم 

بگید چیککارکنم مامانم اروم ش ی مدت بیخیالم ش🥲🥲

اینم بهت بگم من و شوهرم بهترین زندگی رو داریم بدون ذره ای اختلاف طی ۵ سال 

میدونی چرا؟ فک نکن چون شوهرم گل و بلبل 

همسر من امسال عید حتی یک جا نیومد عید دیدنی همه جا تنهایی رفتم حتی ۱۳ بدر تنها رفتم،(بخاطر کارش هرسال همینه )

فامیلم هی سوال کردن همه با شوهراشون بودن و من گفتم همسرم سرکاره نمیتونه بیاد ( شبش تنهایی اونقدر گریه کردم ک داشتم میمردم اما اجازه ندادم کسی بفهمه ناراحتم و خودم طبیعیش کردم)

در عوض چندماه بعدش اومد همه جا رفتیم گشتیم 

زندگی بچه بازی نیس ک 

حتمن قبلا دعوای بدی بین مادرت و همسرت بوده ک انقدر مادرت بهش کینه داره؟

نه نبوده فقط مامانم میگ باید طلاق بگیری ی شوهر کنی ک گیر بهت نده 😑

اینم بهت بگم من و شوهرم بهترین زندگی رو داریم بدون ذره ای اختلاف طی ۵ سال میدونی چرا؟ فک نکن چون شوه ...

بخدادقسم منم دوسال هیچکش از زندگیم نفهمید قهر ک کردم فهمیدن . الانم مم بگرشتم مامانم طلاها جهیزیمو خاسته بخاطر برگشتنم 🥲پیام داده پدر شوهر خاهر شوهر و حتی شوهرم فوش های رکیک و.. ابرومو برده