2777
2789
عنوان

توروخدابیاید مشورت بدید راجب مادرم و شوهرم من بیچاره امم

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 68 پست
مفصر خودتی ب چند دلیل۱.ب حرف مادرت سر عید دیدنی مسخره قهر کردی۲. توی حرفات هی میگی مامانم فهمید شوهر ...

خب دوسال من همسرم نذاشت هیچ جا برم باهیچکس بحرفم دست بزن داشت خب همه فهمیدن ک من زندونیم انقدر اخلاقش بد تازه تا دوسال ب خانوادم میگفتم زندگیم خوب قهر ک کردم فهمیدن بعد برگشتم شوهرم خوب شد مامانم اصلا شوهرمو دوست ندار میگ طلاق بگیر عید هم گفت بیا بریم مهمونی کفتم من همسرم نیست گفته دور دوم عسد مرخصی دارم میام میریم همه جا مثل جادوگرا انقدر زیر گوشم  خوند ناخوداگاه منم متنفر شدم از شوهرم بعد ک بعد از قهرم برگشتم گفت بری طلاهاتو جهیزیتو میبرم و برد عمدا عکسمو گذاشت پروفش ک شوهرم بامن دعوا کن. طلاقم بد

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بهت کمک کنه عزیزمولی به نظرم الان الویت زندگی شما باید بچه تون باشهمادرتون افتاده تو دور لجبازی ...

درسته من قهر کردم اما برگشتم خب مامانم طلاهامو گرفت جهیزیمو خاست بعدشم عکسمو گذاشت پروفش ک شوهرم عصبی ش منو دعوا کنه بعدشم کلی فوش بد بیراه براش پیامک کرد ب خاهراش فدش داد و..

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
واي چه كارهايي ميكنه مادرت ، هر مردي باشه پاي همچين مادرزنيو از زندگيش ميبره ، از بابات بخاه مادرتو ...

پس گرفتت . بابامم ازش میترس کلا از اون زناییه ک میگ همه باید ب ساز من برقصن .  خب برگشتم دیگ چرابدت میاد ک برگشتم سر زندگیم الان میگ دلم براپسرت تنگ شده بیا ببینمش خب چطوری من میگفتم ب فکر پسرمم طلاق نمیخام میگفت بچه هییچیبرات نمیش ول کن بیا 

قید مامانتو بزنطلاق بگیری ک چی بشهبشین زندگیتو کنگوشی این و اون نباش .

قید نمیزنم اونم مادرمه اما شوارم باهاش لج افتاده میگ چرا زیر گوشت میخونه طلاق بگیری قبلا ک بامادرم در ارتباط بود م هر وقت زنگ میزد انقدر شوهرمو تخریب میکرد ک هر کس دیگ جا من ناخو اگاه متنفر میشد از شوهره بخداا چون بلده حرف بزن ماامانم . الانم میگم ی مدت ب شوهرم بفهمونم برام مهم ب خاطر اون بامامانم حرف نمیزنم شوهرم خودش رام میش میگ حرف بزن الان میدونه پدرم سادس میگ باهاش حرف بزن برو ببینش اما مادرت ن

خیلی بده بزرگ تر آدم بدتر آدم تو تصمیم گیری گیج کنه جای راهنمایی نمی‌دونم یعنی چی مامانت میاد تو کوچ ...

از شوهرم متنفر مامانای بقیه اگ دختره قهر میکن برمیگرد سر زندگیش بدرقش میگنن میگن خوب کردی من برگشتم طلاهامو برد ک جرا برگشتی جهیزیه رو خاست عکسمو گذاشت پروفش چون شوهرم دوست نداره . عمدا ک شوهرم منو دعوا کنه 

شوهرمم گفت میدونم قصد مادرت طلاق دادن ط من با ط دعوایی ندارم اما ذات مادرتو بشناس 

مقصر خودتی که گوشی هستی ، از عقلت استفاده کن به جای گوش دادن به حرف مادرتتوقع شوهرت هم اصلا درست نیس ...

خب مادر من چون برگشتم سر زندگیم طلاهامو برد جهیزیمو خاست . عکسمو گذاشت پروفایلش عمداا ک شوهرم منو دعواکنه شوهرمم میگ این میخاد زندگی خراب کنه اگ میخای زندگیت خراب ش منم احلاقم بد ش حرف بزن . منم گفتم حرف نمیزنم تاشوارم فک کنا برام مهمه بعد درست میش حالا . الان میگ اگ بهم زنگ نزنی میام ابروتونو میبرم موندم چ کنم بعد س سال زندگی شوهرم الان اخلاقش خوب شدهه دارم زندگی اروم میکنم مثل بقیه نمیخام خراب ش نمیخامم  دل مادرم بشکنه نمیدونم چ غلطی کنم

مادرت چه خودخواهه فکر زندگی شما و بچتون نیست اصلا

شما بگید چ کنمم بعد س سال شوهرم الان اخلاقش خوب شدهه دارم ی زندگی اروم مثل بقیه تجربه میکنم نمیخام خراب ش نمیخامم دل مامانم بشکن 😊

گلم ببخش من در حدی نیستم بخوام نظر بدم ولی شما نباید به حرف مادرت گوش میدادی منم که اخلاق شوهرمو میشناسی با این حال بدون اون هیچ جا نمیرم . مادرت مشخصه قصدش خراب کردن زندگیتونه. منم واسه مهمونیا شوهرم اجازه نمیده برم یبار خواهرم همش اصرار کرد ولش کن مردها رو محلشون نزار برو بیرون بیا با ما بریم مهمونی ولی گفتم نه همسرمم دید اینجوریه راضی شد و خودش پیشنهاد داد این مهمونی رو برو. الانم بنظرم چون شوهرت یه قدم برداشته و اخلاقش خوب شده بنظرم شمام قدم بردار و به حرفش گوش بده. به مادرتم یا بگو ببخشید زندگیم برام مهمتره یا اصلا بپیچونشون.

والا خانواده من دیدن همسرم هیچ جا نمیره الان خیلی وقته جایی هم میرن به من یا زنگ میزنن اصرار نمیکنن چون میفهمن شوخرم ناراحت میشه یا اصلا اطلاع نمیدن

شما بگید چ کنمم بعد س سال شوهرم الان اخلاقش خوب شدهه دارم ی زندگی اروم مثل بقیه تجربه میکنم نمیخام خ ...

عزیزم مدتی به دل شوهرت راه بیا الان که اخلاقش خوب شده مطمیئن باش شوهرتم نرم میشه

گلم ببخش من در حدی نیستم بخوام نظر بدم ولی شما نباید به حرف مادرت گوش میدادی منم که اخلاق شوهرمو میش ...

وای چ خوب ک اومدی توتایپک خاستم تگ کنم پیدات نمیکردم . خوش بحالت خانوادت عاقلن براشون مهمی من میگ طلاق بگیر همه درارو زده مامانم دیگ راهی نموند . عید گفت بیا اره محل مرد نده بزار بگ نگا دخترخاله هات و.. همش تو زندونی منم ناخواگاه تاثیر گذاشت برگشتمم طلاها جهیزیه همه روازم خاست . بعد اونم همش گفنم خودم نمیامم زنگم بهش نزدم الان گفتع اگ نیای میام درخونه ابروتونو میبرممم

عزیزم مدتی به دل شوهرت راه بیا الان که اخلاقش خوب شده مطمیئن باش شوهرتم نرم میشه

اره حودش میگ بزنگ پدرت نمیدونم برو بببینش اما مادرت میخاد زندگیمو خراب کنه اگ جرف بزنی منم بد میشم توروخدااا بگو جی ب مامانم بگم بلککه ی مدت اونم بامن حرف بزن شوهرم خوب ش🥲

وای چ خوب ک اومدی توتایپک خاستم تگ کنم پیدات نمیکردم . خوش بحالت خانوادت عاقلن براشون مهمی من میگ طل ...

گلم الان که همسرت خوب شده حتما پشت همسرت باش به مادرت بی احترامی نکن ولی دیگه به حرفش گوش نده زندگی خودته گلم اونم با وضعیت فعلی که شوهرت درست شده توام همراهش باش. با مادرت رک حرف بزن بگو زندپیمو دوست دارم و نمیخوام خراب بشه و رک بگو نمیخوام دخالت کنین. و تا مدتی نه رفت امد کن نه جواب تلفنش بده.

دقیقا با چیزی که از مادرت تعریف کردی مادرتون قصد داره زندگیتون خراب بشه لطفا پشت همسرت باش 

مادرت چقدر بي پرواس چطور ممكنه يه خانم بره جلوي در خونه ديگران و آبروريزي كنه !!! اونم دختر و دامادش ، حتي در حرف هم خيلي زشته 

فقط ميتونم بگم از مادرت تا ميتوني دوري كن حداقل تا زمانيكه رفتار و حرفهاش انقدر زشت و ناپسنده . جواب تلفنهاشو نده و واضح بهش بگو من ميخام زندگي كنم و شوهرمو دوس دارم شما هم تا زمانيكه بخاي زندگيمو از هم بپاشي نميخام باهات رابطه داشته باشم ،

گلم الان که همسرت خوب شده حتما پشت همسرت باش به مادرت بی احترامی نکن ولی دیگه به حرفش گوش نده زندگی ...

پشت همسرم هستم فک میکنی ب مامانم بگم ی مدت زنگ نزن میگ چشم؟؟ میاد تو کوچه ابرومو میبر زنگ میزن پدر شوهرم مرده زنده هاشو میشوره پهن میکن 😑