نامزدم اگ یکم ب خودش برسه قیافش خوبه، مشکل اینجاس من میگم لج میکنه، موهای سر و ریشش دو ماه یکبار ب زور میگیره، لباسای نامرتب.. اون دوس نداره در این باره من چیزی بهش بگم و منم با اینکه دوسش دارم اذیت میشم دوس دارم حداقل ها در باره ظاهرش انجام بده، ازدواجمون سنتی بودن و اوایل خوب بود بعد بی خیال شد
من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حموم هم نمی ره؟ لباساشو که خودت بنداز ماشین و خودت براش با پول خودش بخر و ست کن براش. آرایشگاه هم کا ...
من کلی تیشرت و لباس براش کادو گرفتم بهش دادم، غیر مستقیم و مستقیم و مهربانی هم گفتم بهش بذو ارایشگاه و فلان، بدش میاد میگم فک میکنه منظورش اینکه من سر تر هستم
من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤
شوهر منو گفتی هنوزم که هنوزه به خودش نمیرسه آخرم میشنوم ک زن باید مردوتربیت کنه!!!!😔فک کن یکی سی سال زیر دست ننش درست نشده میگن تو درست کن ب نظر من اصلا مثل من شب نباش همیشه بهش بگو و رابطه نگیر تاحموم نرفته بلکه عادت کنه من آنقدر از شلختگیش بدم میاد ب زور سالی یک بار لباس میخره
نه بد نیست، همونطور ک اگ شما ۴ روز لباس خوب نپوشی یا ب خودت و نظافتت نرسی هزار تا حرف میشنوی و طرف بابت غلط هایی ک ممکنه در این راستا بکنه ب خودش حق میده و هم جنس هاشم ازش حمایت میکنن، شماهم حق داری شوهر چرک و شلخته رو نخوای