2777
2789

بیاین با هم درباره ی خاطرات خنده دار پریودی حرف بزنیم دور هم بخندیم یکم دلمون شاد بشه

لطفا برای خواهر شدنم یه صلوات بفرستید🙏🏻💕

وای نگو دلم خونه پی ام اسم خوابم نمیبرههه

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

خاطره ی خنده دار ندارم والا🤷‍♀️شما بگین بخندیم

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خنده دار نبود غمگین بود

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

یکی از فامیل هامون خونه ی مادر شوهرش بوده می خواسته برای مامانش بفرسته پریودم حالم خوب نییت اشتباهی برای برادر شوهرش فرستاده بعد هم برای خودش اشتباهی پیام را پاک کرده بعدم بدبخت شده😐

برای بعضیا اتفاق خنده دار افتاده مثلا تو مهمونی باشی نوار و بذاری زیر لباس بخوای بری سرویس عوض کنی بیفته جلو همه وااااااای خدا این اتفاقو نصیب هیچ کس نکنه😲😲😲🤲🏻🤲🏻🤲🏻😂 راستش آره زیادم خنده دار نیست گریه داره😐😭

پارتنرم برام کمپوت آورده بود من آز کمپوت متنفر بودم اینقدر اذیتم کرد شیشه کمپوت رو زدم زمین شکست خورد تو پاش پر از خون شد

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند

مال همین دفعه اخریه که پریود شدم

نوار مون تموم شده بود و شب هم بود بابام میخواست با ماشین بره بیرون بعد من روم نمیشه به بابام هیچوقت بگم نوار بگیره به مامانم میگم اون به بابام میگه 

بعد من همینجوری تو حال نشسته بودم دیدم مامانم به بابام بلند میگه دو تا صوتی تصویری هم بگیر 🤣🤣🤣🤣

بابامم گفت باشه چیز دیگه نمیخاین؟

و من پشمام ریخت اینقدر با مامانم خندیدیم که نگو 😂😂😂

بش میگم جریان صوتی تصویری چیه 

میگه بابات همیشه از قدیم نوار بهداشتی رو صوتی تصویری صدا می‌کرده 🤣

منم تنها اتفاق خنده دارم اوایل ازدواج بود که به شوهرم میگفتم برو نوار بخر ،میرفن یا بزرگ می‌خرید یا کوچیک ، نمی‌دونستم چکار کنم😭😭

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛